TERROR: “Live By The Code”

Πλέον, όλοι μας όσοι ασχολούμαστε έστω και λίγο με τον hardcore ήχο, είτε αυτός καμουφλάρεται μέσα στο metal, είτε είναι πιο punk νοοτροπίας, πάντα έχουμε το μάτι μας καρφωμένο στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας κυκλοφορίας.

Οι Terror γνήσια τέκνα της Νεοϋορκέζικης σκηνής, ακόλουθοι των Agnostic Front, Madball και Sick Of It All, αν και με καταγωγή από Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, συγκαταλέγονται πλέον στην αφρόκρεμα του είδους. Με live performances που σπάνε κόκαλα, έρχονται ξανά με σκοπό να αποτελειώσουν την κονιορτοποίηση κάθες ίχνος οστού.

Το “Live By The Code” (λίγο προβλέψιμο βέβαια, σαν τίτλος) είναι η έκτη τους επίσημα ολοκληρωμένη επίθεση, υπό την αιγίδα της Century Media, και είναι επίθεση κατά μέτωπο.

Με ύμνους σαν το “I’m the strongest”, με λίγο πιο thrashcore συναίσθημα στο ομώνυμο “Live by the Code”, πιασάρικα ρεφρέν (“The Good Die Young”), το “Live By The Code” δε θα σας κάνει να μετανιώσετε που χαλάσατε λεφτά απάνω στους Terror.

Είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς. Επίθεση με σφυρί στην καημένη οδοντοστοιχία του ακροατή.

Μπορεί να είναι μόνο 26 λεπτά σε διάρκεια, όπως προστάζει σχεδόν το είδος, αλλά είναι τόσο χορταστικό που πατάς το  κουμπί που γράφει επανάληψη.

“The Most High”, “Short of Reality”, “Hard Lessons”, “One Blood” (τι κομματάρα!) και άλλα καλά που θα σε κάνουν να χοροπηδάς ανεξέλεγκτα και να θέλεις να κάνεις circle pit μέσα στο σαλόνι σου σπάζοντας την τραπεζαρία και τη βιτρίνα της γιαγιάς με τα αντίκες-σερβίτσια, να βάλεις φωτιά σε όλα τα σεμέν και να ουρλιάζεις “ONE BLOOD”!

Πάμε….ξύλοοοοοο!

511

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.