TURBOKILL: “Vice World”

Και να σου!!!…από την Γερμανία μας ξεπετάχτηκαν οι κύριοι Turbokill, που μόλις φέτος μας χάρισαν το παρθενικό full lenght album τους, με την ονομασία “Vice World”.

Οι μεσιέδες Philipp “Nafta” Dießl (τύμπανα), Ronny Schuster (κιθάρα) και Stephan Dietrich (φωνητικά), ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2016, και το 2017 έγιναν οι προσθήκες των Marco “Fox” Grünwald (μπάσο) και Daniel Kanzler (κιθάρα), οπότε και έβγαλαν το ομώνυμο EP τους, έτσι ώστε να τους γνωρίσουμε.

Πλέον με τον “Vice World” τους μάθαμε για τα καλά, εμβολιάζοντάς μας με αγνό old school heavy metal. Οι Γερμανοί, μάλλον σε λάθος εποχή έβγαλαν αυτόν τον δίσκο. Με ύφος heavy power της δεκαετίας του ’90 και με τον ανάλογο “θαμπό” ήχο, μας κατακλύζουν με τις καταιγιστικές κιθάρες τους και τα γκρουβάτα riffs τους. Εδώ μιλάμε για “πόλεμο ταχύτητας και κούνημα γκρούβας”, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει από το λαρύγγι του Stephan, που μας δείχνει τα κάκκαλά του.

Μελωδικοί ως τα άκρα και με συνθέσεις που καθοδηγούνται από τις εμπνεύσεις τους όπως οι Rage, οι Helloween και οι Stratovarius, οι Turbokill έχουν τα φόντα να γίνουν μεγάλο όνομα. Παρότι παρθενικό το “Vice World” υπόκειται στο άρτιο δέσιμο των μελών, στο μουσικό τους ταλέντο και είναι ώριμο λες και είναι χρόνια στο κουρμπέτι.

Οι Γερμανοί έχουν το μέλλον όλο μπροστά τους και σίγουρα θα τους πετύχουμε κάπου!

https://www.facebook.com/TURBOKILLBand/

TURBOKILL “End Of Days” – video link

463

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.