SCHIZOPARANOIC PLATOON: “Warfare: Mass Annililation” ΕP

Νέο EP για τους Schizoparanoic Platoon από την Πτολεμαΐδα μετά το full length “Subhuman Extinction” το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2019 και περιείχε όλα τα demos της μπάντας και το debut EP τους.

Οι S.P. επιδίδονται σε σαρωτικό black metal με αρκετά grind στοιχεία και τα βασικά χαρακτηριστικά του “Warfare: Mass Annililation” είναι οι υψηλές ταχύτητες με το καθαρά blast drumming να κυριαρχεί, αρκετά καλά riffs που αποδίδονται με βαρύτητα και όγκο (και με αμβλυμμένο ήχο που σημαίνει ότι δεν θα σου τρυπήσουν τα αυτιά από τα πρίμα) και το βορβορώδες growl το οποίο μάλλον κινείται σε death επίπεδα.

Η μικρή διάρκεια των κομματιών προσδίδει αμεσότητα στο όλο άκουσμα και κομμάτια όπως τα “Death March”, η διασκευή στο “Demoniac” των Καναδών Blasphemy (από το debut τους) ή το “The Black Plague” (με τα υπόλοιπα κομμάτια να μη διαφέρουν σε επίπεδο) θα ικανοποιήσουν τους fans του “ορθόδοξου” και ακατέργαστου black. Πρόσημο θετικόν επί του παρόντος.

https://schizoparanoicplatoon.bandcamp.com/

Schizoparanoic Platoon-The Black Plague

649

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1169 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.