KILL CITY KILLS: “Straight From The Heart Of Nowhere”

Οι Ρώσοι κατά καιρούς μας αποδεικνύουν ότι δεν ξέρουν μόνο να βγάζουν καλές βότκες, αλλά να παράγουν και καλό heavy metal, όπως αυτό στην περίπτωση των Kill City Kills.

Με όνομα τσιμπημένο από Hanoi Rocks, καταλαβαίνουμε ακριβώς τί θα ακούσουμε μέσα στο EP “Straight From The Heart Of Nowhere”, που βγήκε αυγουστιάτικα μόνο και μόνο για να μας κάνει το τελείωμα του καλοκαιριού πιο ανάλαφρο. Είναι ένα “εκρηκτικό” κοκτέιλ από Mötley Crüe, Mad Max και λίγο eyeliner!

ΕP με 4 κομμάτια “μελωδικής αλητείας”, βγαλμένης από το 1985 και συντονισμένη στο 2019. “Τσαχπίνικα” riffs οδηγούν σε μελωδικές παρασπονδίες και “κουνημένες” καταστάσεις. Sleaze rock αναπαλαιωμένο και “πικάντικο”, “γαργαλάει” εύκολα το αυτί του ακροατή (και κάτι άλλο σίγουρα) και τον κάνει εύκολα να σπάει και λίγο μέση. Η Ρώσικη τριάδα επιδίδεται και σε πιο αλήτικες γκαζιές με up tempo συνθέσεις και “βρώμικες” ταχύτητες.

Μυρωδιά λοιπόν ποιοτικού sleaze metal (σαν αυτή της ψησταριάς που σου σπάει την μύτη), που μας γεμίζει με ανυπομονησία για την παρθενική τους δουλειά, όποτε και όταν.

https://www.facebook.com/killcitykills/

Kill City Kills – Wild Brigade

567

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.