MEAN MACHINE: “Rock 'N' Roll Up Your Ass"

Σπανιόλικο δισκάκι για να συνοδεύσεις τα βράδια σου με στιλ μας δίνουν οι Mean Machine που για μια ακόμα φορά μας προσφέρουν ακραίο rock ‘n’ roll.

Οι Καταλανοί πατάνε 9 χρόνια το σανίδι με το όνομα Mean Machine (έχουν και την τριετία 2007-2010 ως Death Valley) και με το τελευταίο τους ιδρωμένο πόνημα που ονομάζεται “Rock ‘n’ Roll Up Your Ass” μας δίνουν να καταλάβουμε με πολύ απλό (και απαλό) τρόπο την μουσική που παίζουν.

Ακραίο rock ‘n’ roll και βρώμικο όπως θα το γούσταρε και ο θείος ο Lemmy. Παντελονάτο και aggressive όπως θα το προτιμούσε ο Cronos, με απλά κοφτά riff, ψηλές ταχύτητες και την ισπανική τριάδα να σπέρνει φωτιά. Μονότερμα στην εξάχορδη, ο Juan Pedro Quesada, σολάρει και riffάρει με όλο του το είναι, ενώ στο μπάσο ο Raúl Mesa (μπαίνει μέσα βαθιά) κρατάει τα δέοντα στην στιβαρότητα του ήχου και τα δίνει όλα για όλα στο μικρόφωνο με το aggression και την τραχύτητα της χροιάς του. Στα τύμπανα, ο Marc Tàpies (τα ‘πιες όλα κι έφυγες) βαράει ανελέητα και χωρίς οίκτο τα κρουστά του σαν άλλος δήμιος και απογειώνει όλο το μουσικό tempo του δίσκου.

Δισκάκι που ακούγεται στα τέρματα από το στερεοφωνικό σου, με τίγκα τσαφωμένα μπυράκια και ιδρωμένο headbanging. Εκπέμπει δύναμη αστείρευτη και ασάλιωτη.



509

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.