PULSE R: “In Chains”

Ακόμα κι αν δεν υποστηρίζεις μια ομάδα, αν εκείνη παίζει καλά, οφείλεις να το πεις.

Έτσι και στη μουσική. Μπορεί να μην είσαι ακόλουθος κάποιου ιδιώματος, αλλά όταν κάτι ακούγεται ακόμα και σε σένα σωστό, δεν πρέπει να το υπογραμμίσεις; Η μουσική των Pulse R δεν είναι από τις αγαπημένες μου, όμως καταφέρνει να με κάνει να έχω την προσοχή μου αμείωτη και στο τέλος να με αφήνει ικανοποιημένο.

Hard Rock αμερικανικής νοοτροπίας που συνδυάζει την AOR με την τραχύτητα του λεγόμενου post grunge κινήματος, ειδικότερα με ύφος παραπλήσιο των Alter Bridge.

Η καθαρή και εύστοχη παραγωγή, παράλληλα με τα πολύ καλά φωνητικά του Πάνου Βιτζηλαίου (σε προφορά και άρθρωση) ανεβάζουν ένα ακόμα επίπεδο την πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια των Pulse R.

Έχουν το μεράκι, ξέρουν τον ήχο τους και όταν θα μπορέσουν να φτιάξουν κάτι πιο αξιομνημόνευτο από πλευράς riff, τότε θα μπουν σε ακόμα περισσότερα σπίτια. Η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

503

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.