OVERPOWER: “Smile to Feel High”

Οι Θεσσαλονικείς Overpower με το δεύτερο album τους, δίνουν μια όμορφη συμβουλή προτρέποντάς μας να χαμογελάμε.

Δυο χρόνια μετά το ντεμπούτο τους “It takes a little time” επιστρέφουν με το “Smile to feel high” και συνεχίζουν σαν καλοί κουβαρντάδες να μοιράζουν απλόχερα όμορφο hard rock. Με το εναρκτήριο “Don’t forget to smile” και το επόμενο “Stand up now” σε βάζουν σε mood ξέφρενου r’n’r party, με την κατάλληλη παραγωγή, κιθάρες που ρέπουν προς το σολάρισμα και φωνητικά που προσπαθούν να μην σε χαλάνε με τη χύμα προφορά τους.

Σε αντίθεση με το προηγούμενο, εδώ οι Overpower δείχνουν και μια ευαίσθητη πλευρά τους με το “Take me anywhere” και το ακουστικό “Cause I Know”, αλλά υπερισχύουν οι πιο δυναμικές στιγμές με κομμάτια σαν τα “Can you tell me” και “Long Day” να σε ξεσηκώνουν.

Συνιστάται σε φίλους των Nomads, Hellacopters, Imperial State Electric, ασκαρδαμυκτί και ανυπερθέτως, αφού ο δίσκος είναι βουτηγμένος σε απλό καλογραμμένο και ρεφρενάτο rock που έχει σκοπό να σε μεθύσει. Τώρα που μου λείπουν οι Semen of the Sun τους έχω ανάγκη περισσότερο! Δώσε, μάνα μου και θα πω την γραβιέρα κασέρι!

540

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.