ROCKFEST ‘N' AID: Στις 28 Δεκεμβρίου στο Level69

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Για 19η χρονιά το Rockfest ‘n Aid συνεχίζει ακάθεκτο την πορεία του, προάγοντας τη μουσική παράλληλα με τη φιλανθρωπική δράση του.

Ο διοργανωτής Πολιτιστικός Σύλλογος Ε.Κ.Κ.Ε.Π. (‘Ενωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης), στηρίζει με τη φετινή διοργάνωση τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «ΑΜΥΜΩΝΗ», που εδρεύει στο Ελληνικό Αττικής.

Headliners για τη σεζόν 2019-2020, οι Random Decision, μία μπάντα με πληθώρα καταβολών από το hard rock/ punk/ metal/ garage/ blues rock/ soul, τις οποίες αξιοποιούν και στις δικές τους συνθέσεις.

Το πρόγραμμά τους προμηνύεται δυναμικό και ιδιαίτερα συναρπαστικό.

Το opening act της βραδιάς ανήκει στην Κωνσταντίνα Φαλλιέρα, μία καταξιωμένη τραγουδίστρια/μουσικό, με ανώτερες μουσικές σπουδές και συμμετοχές σε μουσικά σχήματα Jazz, Blues, Blues Rock, Classic Rock, Pop Rock, Pop, Rock n’ Roll, Soul, Swing, RnB, Reggae, Funk, Latin, Disco.

Μαζί με τον πιανίστα Διονύση Ξένο, θα μας χαρίσουν όμορφες ερμηνείες με ένα μοναδικό acoustic show.

Ώρα έναρξης: 21:30.

Είσοδος: 5 ευρώ, (άνευ ποτού)

Tηλ. κρατήσεων: 210 4826969

Πρόσβαση μέσω Σταθμού Ηλεκτρικού Μοσχάτο,
(500 μέτρα απο το μαγαζί).
Λεωφορεία: 218 Πειραιάς-Μοσχάτο
860 Πάρκο Σχιστού-Μοσχάτο
040 Πειραιάς-Σύνταγμα
049 Από Πέραμα
130 Από Ν.Σμύρνη
Α1 Aπό Βούλα
Τρόλευ 1 από Πλατεία Αμερικής

Το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, σας περιμένουμε στο Level69 Live Studio, Σολωμού 69 (Μοσχάτο Αττικής), σε μία μουσική βραδιά με κλήρωση πολλών δώρων και με την ελπίδα να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη στήριξη της Αμυμώνης.

Το 19ο Rockfest ‘n Aid είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Αγγελικής Πουλάκου, η οποία απεβίωσε προ μηνός, μετά απο μάχη με την επάρατη νόσο.

Έκ της διοργανώτριας αρχής,

Νεκτάριος Πουλάκος
Πρόεδρος Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Ε.Κ.Κ.Ε.Π.
(Ένωση Καλλιτεχνικής Και Εικαστικής Παρέμβασης)
Production Manager of Rockfest ‘n Aid


352