THE SILENT RAGE: Επανακυκλοφορούν το "The Deadliest Scourge" σε βινύλιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φίλοι και φίλες,

Καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της χρονιάς, έχουμε μία έκπληξη για εσάς. Η Alone Records είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επανακυκλοφορία του ντεμπούτου album μας “The Deadliest Scourge” (Alone Records 0099), σε βινύλιο για περιορισμένο αριθμό 250 αντιτύπων, εκ των οποίων 100 σε λευκό βινύλιο και 150 σε μαύρο βινύλιο.



Ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019. Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το άλμπουμ μέσω της εταιρίας μας είτε κατευθείαν από εμάς. Οι πρώτες 30 παραγγελίες που θα γίνουν κατευθείαν σε εμάς θα λάβουν ως δώρο ένα download link ώστε να κατεβάσουν το single μας με τίτλο “MyRaceWon’tLast (2018 Edition)”καθώς και μια υπογεγραμμένη κάρτα από την παρούσα σύνθεση μας.



“The Deadliest Scourge” Black Vinyl Pre-Order: 15€ + postage

Alone Records: http://bit.ly/34zo2Yy

Κατευθείαν από την μπάντα: http://bit.ly/2Cjei8l

“The Deadliest Scourge” White Vinyl Pre-Order: 20€ + postage

Alone Records: http://bit.ly/34zo2Yy

Κατευθείαν από την μπάντα: http://bit.ly/2Cjei8l

Στείλτε μας τις προ-παραγγελίες σας μέσω email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

“The Deadliest Scourge” tracklist:
Side A:
Signal Of War
My Race Won’t Last
The Deadliest Scourge
StormWarrior
Between Harmony & Sorrow
Sin Of A Pilgrim
Leading The Legions

Side B:
Proselytize The Masses
The Right To Dream
Thoughts Collapse
A Piece Of Eden
Shadow Spirit



Η μπάντα επίσης θα συμμετάσχει στο Caravan Οf Shadows Festival Vol.II, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ίλιον Plus στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 μαζί με τους Memorain, DeifieD & Grey Vs Gray. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει σύντομα. Για περισσότερες  πληροφορίες δείτε εδώ.

Φιλικά,
The Silent Rage

285