Rockway gr

CHILDREN OF BODOM: Νέο animated video

Οι Φινλανδοί melodic death metallers Children Of Bodom κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο το τελευταίο τους album “Hexed ”  και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video.

Πρόκειται για το ομοτιτλο track "Hexed" και παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το animated video σκηνοθεσίας Lucas Cappy και James McIntosh.

H tracklist του “Hexed”:
1. The Road
2. Under Grass and Clover
3. Glass Houses
4. Hecate’s Nightmare
5. Kick in the Spleen
6. Platitudes and Barren Words
7. Hexed
8. Relapse (The Nature of My Crime)
9. Say Never Look Back
10. Soon Departed
11. Knuckleduster
12. I Worship Chaos (live)
13. Morrigan (live)
14. Knuckleduster (remix)

Οι Children Of Bodom είναι οι:
Alexi Laiho – κιθάρα, φωνητικά
Jaska Raatikainen - ντραμς
Henkka Blacksmith - μπάσο
Janne Wirman – πλήκτρα

Rate this item
(0 votes)
back to top

Template Design © | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved 2012

Top Desktop version