DESERT MONKS: Ζωντανά στο Temple Club μαζί με Honeybadger The Band

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 15 Νοεμβρίου οι Desert Monks και οι Honeybadger θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του Temple ενώνοντας δυνάμεις για ένα δυνατό Desert – Heavy – Indie Rock show.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 στις 21:00
Στο Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Πόρτες: 21:00

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• 6€ (προπώληση)
• 8€ (ταμείο)

Οι Desert Monks σχηματίστηκαν στην Αθήνα στα τέλη του 2015. Η μουσική τους εστιάζει στο Rock και τα υποείδη του, με τη διακριτική παρουσία στοιχείων που πηγάζουν από το ποικιλόμορφο καλλιτεχνικό και μουσικό υπόβαθρο του κάθε μέλους τους. Η προφανής παρουσία της παραμόρφωσης, οι ξεκάθαροι ρυθμοί, οι περιστασιακά ευγενικές αρμονίες, τα επαναλαμβανόμενα φορτισμένα μοτίβα και τα βαρύτερα ξεσπάσματα, συνθέτουν τα δελεαστικά ηχητικά τοπία τους. Ο πρώτος δίσκος τους με τίτλο ‘Dark Grooves’ κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2018 τραβώντας την προσοχή κοινού και κριτικών.

Έχουν λάβει μέρος σε αρκετά gigs & festivals στην Αθήνα (six d.o.g.s, Ίλιον plus, Mo Better, Off the Chain, Unity Festival) και την επαρχία (Λελέκιος Φιέστα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Λεωνίδιο, Μέγαρα), πράγμα που μαρτυρά ότι έχουν έρθει για να αφήσουν το στίγμα τους.

Andreas Ntroulias – Guitar, Lead Vocals
Thanis Paraskevopoulos – Bass, Vocals
Vangelis Bougiatiotis – Guitar
Kostas Amargianitakis – Drums

https://www.facebook.com/desertmonks/?ref=ts&fref=ts
https://www.youtube.com/c/DesertMonks
https://desertmonks.bandcamp.com/
https://open.spotify.com/artist/3d8cSZAYfouLi6xaB5LcaN

Οι Honeybadger σχηματίστηκαν στις αρχές του 2015. Γνωστοί και φίλοι από μουσικές παρέες και στέκια, μπήκαν τζαμάροντας στο studio κουβαλώντας μαζί τους τις παιδικές τους ασθένειες. Το grunge του Seattle, τα 70’s, τα blues, την αμερικάνικη και βρετανική ροκ σκηνή, το σύγχρονο indie και το garage με κατάληξη στο σύγχρονο desert και heavy rock ήχο. Εκεί γεννήθηκε το δικό τους κράμα που έντυσαν με στίχο βγαλμένο από την αρρώστια της ρουτίνας, την ανάποδη ψυχολογία της ζωής, την ανυπακοή στο hype και το viral. Η απάντηση για όλα αυτά είναι μία: Rock n roll!

Έχουν στο ενεργητικό τους μια επίσημη κυκλοφορία, το EP με τίτλο “The Rain” που κυκλοφόρησε σε online μορφή τον Φεβρουάριο του 2017. Τα live highlights τους περιλαμβάνουν το Gyftopoulou Street Fest 2017, με headliners τους Planet of Zeus, το support act στη συναυλία των Nightstalker στη σκηνή του Gagarin και επιλεγμένα shows στο θρυλικό ΑΝ Club των Εξαρχείων, στο Six Dogs και σε άλλα αθηναϊκά venues.

Το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε περίοδο ηχογραφήσεων και ετοιμάζουν το πρώτο τους ολοκληρωμένο LP σε παραγωγή του Αλέξη Μπολπάση.

Dimitris Vardoulakis – Guitars, Lead Vocals
Dimitris Giannakopoulos – Lead Guitar, Vocals
Dimitris Yannopoulos – Bass Guitar – Vocals
Vaggelis Oikonomou – Drums, Percussions

https://honeybadgertheband.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCtwiY5G4dapd1OYaMhpTzdQ
https://open.spotify.com/artist/1dOwgeOhagmCuUgFCPNSCI?si=0v0yPTlVQUelCm6U166-RA
https://www.facebook.com/HoneybadgerTheBand

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
• Website: http://thetemple.gr
• FB: www.facebook.com/templeliveclub
• Τηλ.: +30 210 3468523
• E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

216