MOCK THE MANKIND: Release live show στο An Club για το νέο album "Sorge"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

MOCK THE MANKIND ~ S O R G E ~ RELEASE LIVE SHOW! AN CLUB!

To εκρηκτικό instrumental doom τρίο των Mock The Mankind, επιστρέφει με ορμή και πάθος, παρουσιάζοντας το νέο τους αριστούργημα με τίτλο ”SORGE”!

Οι Mock the Mankind αποτελούν ένα τριμελές συγκρότημα από τον Πειραιά που σχηματίστηκε το 2012.

Η μουσική τους χαρακτηρίζεται ως instrumental, low tuned post doom. Έμπνευσή τους όλες οι καταστροφές και τα δεινά που έχει επιφέρει ο ίδιος ο άνθρωπος σε οτιδήποτε γύρω του.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το “ruination”, το πρώτο τους full length album σε μορφή digipack CD και 12’ βινύλιο μέσω της ιταλικής εταιρείας TaxiDriver Records.

Έχουν μοιραστεί την σκηνή με συγκροτήματα όπως οι Acid King, Ufomammut, Oranssi Pazuzu, Hexvessel, Jucifer, Jakob καθώς και με πλήθος εγχώριων συγκροτημάτων.

Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου, οι Mock The Mankind θα σε κάνουν να χτυπηθείς μέχρι τελικής πτώσης με ένα εκρηκτικό live show που θα συζητείται για καιρό!

https://www.facebook.com/events/909371799448248/



The Album ~ S O R G E ~

Το “sorge” αποτελεί τη δεύτερη full length κυκλοφορία των Mock the Mankind. Ηχογραφήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017, ζωντανά στο Piper Studio στον Πειραιά με παραγωγό τον Διογένη Κυρατζόγλου και την ίδια την μπάντα. Η μίξη έγινε επίσης από τον Διογένη Κυρατζόγλου. Το mastering πραγματοποιήθηκε στο Audiosiege Studio των Η.Π.Α. από τον Brad Boatright (SUNN O))), Sleep, High on Fire κ.α.). Οι φωτογραφίες εξωφύλλου είναι από την Lina Koshka και το layout επιμελήθηκε ο George Ntinos (Boogieman).

Το “sorge” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου σε βινύλιο από το συγκρότημα σε συμπαραγωγή με την Ikaros Records σε 320 αριθμημένες κόπιες , έγχρωμο (μωβ) στα 180 γραμμάρια και θα περιλαμβάνει Α3 αφίσα.



Tracks:
• Morning Blight
• Three Steps to Oblivion
• Sweven
• Svartur
• Moros

Links:
https://mockthemankind.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/mockthemankind/
https://www.instagram.com/mockthemankind/

247