What a Catch Music Fest vol.3: Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στο An club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Alien Within
Epiphet of Mine
Blossom Death
Peace in Denial

Entrance 6e
Doors 20:30 – Starts 21:00
An Club  (www.facebook.com/AnClubofficial/)
Σολωμού 13-15     www.anclub.gr

Το What a Catch Festival έρχεται για 3η φορά στο An Club  με μοναδικό όχημα τις ποικίλες εκφάνσεις της ροκ και μέταλ! 4 μπάντες που θα βρεθούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή του Αn σε μια βραδιά που θέλει να συνδυάσει τις νεοσύστατες  κι ανερχόμενες μπάντες της εγχώριας σκηνής  με έμπειρες καθώς και τις νέες προσπάθειες από παλιές καραβάνες και μουσικές ιδέες με σκοπό να μας βυθίσουν στον δικό τους υπέροχο κόσμο. What a Catch indeed!

Alien Tv
Heavy Rock – Metal band from Athens / Greece
AlienTβίος και πολιτεία

Οι Alien Within πέρασαν, όπως οι περισσότερες ελληνικές μπάντες απο σαράντα και πλέον κύματα. Ξεκίνησαν γύρω στο 2003, με Νίκο Μανωλίτση στο μπάσο, Μάριο Κασσιανό στην κιθάρα, Νώντα Σβώλη στα φωνητικά, και Νίκο Σβώλη στα τύμπανα. Οι επιρροές τότε ήταν κυρίως punk rock. Με την προσθήκη του Βασίλη Καββαθά στις κιθάρες, ξεκίνησαν μια σειρά απο live εμφανίσεις σε αθηναϊκά clubs. Όταν αποχώρησαν οι Νώντας και Νίκος Σβώλης το ’12, άρχισε και μια αλλαγή στον ήχο της μπάντας προς μια πιο heavy rock κατεύθυνση. Μπήκε ο Αντώνης Τσιτσεκλης στα drums, και μετα απο ένα σύντομο πέρασμα του Δημήτρη Περράκη, τα φωνητικά ανέλαβε ο Αγγελος Σακκέτας.

Το ’14 μπήκαν στο στούντιο ξεκινώντας να ηχογραφούν μια σειρά δικών τους συνθέσεων. Κύριες επιδράσεις: οι Black Sabbath φυσικά, Monster Magnet, Kyuss, Motörhead, Clutch, αλλά μπορεί να διακρίνει κανείς στον ήχο τους punk, funk και Blues πινελιές.

To debut album τους “Blessed by the Fallen”, ηχογραφημένο και μιξαρισμένο στα Made In Hell – Rehearsal & Recording Studio , βγήκε στις 11 Ιουνίου 2019.

Το σημερινό lineup αποτελούν οι: Αγγελος Σακκέτας στα φωνητικά, Μάριος Κασσιανός κιθάρα και φωνητικά, Βασίλης Καββαθάς κιθάρα, Νίκος Μανωλίτσης μπάσο, Αντώνης Τσιτσεκλής τύμπανα

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCs0wandKw2IoZxz2lkfXZPg
Bandcamp: https://alienwithinband.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/alienwithinband/

                            ***
Epithet Of Mine

Groove Metal band from Athens / Greece
Οι Epithet Of Mine είναι μια groove / metalcore μπάντα από την Νίκαια με σκοπό την δημιουργία δικών τους συνθέσεων και την ολοκλήρωση του πρώτου τους EP.

Το συγκρότημα αποτελείτε από τους:
Αλεξ : φωνητικά
Νοτης : κιθάρα / Δεύτερα φωνητικα
Πανος : μπάσο
Κωστας : ντραμς

Facebook page: https://facebook.com/EpithetofMine/

Instagram page: https://www.instagram.com/epithet.of.mine/

                         ***
Blossom Death

Southern Gothic Metal band from Athens / Greece
Οι Blossom Death θεωρούνται μία μείξη από Νότιο ροκ και Gothic μέταλ, χρησιμοποιόντας αρκετά στοιχεία από Heavy Thrash, Stoner και Melodic Death. Στις επιρροές τους περικλείονται οι μπάντες Paradise Lost, Metallica, Lynyrd Skynyrd, Rotting Christ, Iron Maiden, Nightstalker, Evanescence, Black Stone Cherry, Kyuss, Katatonia και οι As I Lay Dying.

Είναι μία από τις πρώτες μπάντες της ελληνικής μέταλ σκηνής που προσπάθησε να αναμείξει τον ήχο της Southern Rock με τις μελωδίες της Gothic Metal, δημιουργώντας ένα πιο ευρωπαϊκό είδος της Southern Gothic μουσικής, χωρίς όμως να χάσει το αρχικό του αμερικάνικο στοιχείο.

Στις αρχές του 2019 η μπάντα ηχογράφησε τα πρώτα της κομμάτια All that I want, Pad out και Mistaken με τον Διονύση Χριστοδουλάτο της CFN Recordings Studio. Αργότερα τον ίδιο χρόνο ανακοινώθηκε απο την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Sleaszy Rider Records η σύναψη συμβολαίου  για την ψηφιακή κυκλοφορία του πρώτου τους EP και την κυκλοφορία ενός ολόκληρου CD και ψηφιακού άλμπουμ μέσα στις αρχές του 2020.

Το  lineup αποτελούν οι: Κώστας Κάτοικος (Μπάσο-Φωνητικά – Στίχοι), Μαρίτα Μακαρονίδη στα φωνητικά, Μάνος Γοναδάκης Lead Guitar, Μάνος Κιρίτογλου Rythm Guitar,  Αρτζι Δελληγιανόπουλος στα τύμπανα

Facebook page: https://www.facebook.com/BlossomDeathBand/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCYwt3eqY_SHFvREDDItjKEg

                          ***
Peace in Denial
Alternative  Rock – Metal band from Athens / Greece

Οι Peace in Denial ειναι μια alternative rock/metal μπαντα απο την αθηνα η οποια ολοκληρωτικά σχηματίστηκε το καλοκαίρι του 2019. Σημερα ετοιμάζονται για την πρώτη τους live εμφάνιση καθως επεξεργαζονται και το δικο τους υλικο. Τα μέλη της: Vocals: Deppy Guitars: Sotiris, Wise Bass: Maria Drums: Pani

Facebook page:  https://www.facebook.com/PeaceInDenial/ 

189