THE MONOCHROME SET, ΤΗΕΑΤRE OF HATE, THE ASTRONAUTS, SEX GANG CHILDREN: το φθινόπωρο στην σκηνή του ΑN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

►The Monochrome Set Live at An club | 21.09.2019

Οι μυθικοί Monochrome Set έρχονται στην Ελλάδα για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο AN Club το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019, στο πλαίσιο μιας νύχτας όπου η πεντάμορφη μελαγχολία των χαμένων Punk-New Wave ονείρων των 80’s & 90’s θα έχει την τιμητική της!



►Theatre of Hate live at An Club | 05.10.2019
Οι θρυλικοί Theatre of Hate έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα για μία, μοναδική και πολυαναμενόμενη ζωντανή εμφάνιση στο AN Club τo Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019. Πρόκειται για μια άχαστη συναυλία που είναι ένα μεγάλο ραντεβού με την ίδια την Ιστορία του Post-Punk και του Goth Rock!



►The Astronauts live at AN Club | 09.11.2019
Το Σάββατο 9 Νοέμβρη oι θρυλικοί ASTRONAUTS, προσεδαφίζονται στο AN Club, στο ίδιο μέρος που πριν από 12 χρόνια πραγματοποίησαν εκείνη την αξέχαστη συναυλία τους! Μάλιστα, τούτη τη φορά ο Μαρκ είναι αποφασισμένος να μας προσφέρει απλόχερα όλη την αγάπη του, αφού οι Αστροναύτες θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά επί σκηνής ολόκληρο το μυθικό πρώτο άλμπουμ τους “Peter Pan Hits The Suburbs” κι επιπλέον όλα τα χάιλαϊτς της συναρπαστικής πορείας τους καταμεσής του Εγγλέζικου αντεργκράουντ, αλλά και νέες συνθέσεις!



►Sex Gang Children Live at An club | 23.11.2019

Με μπροστάρη τη σχεδόν μυθική περσόνα του Andi Sex Gang και στο πλαίσιο της ήδη θρυλικής Electric Jezebel Tour, άπαντες οι Sex Gang Children έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα για μία και μοναδική αποκλειστική ζωντανή εμφάνιση στη σκηνή του AN Club, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου!

295