Mind Ripple: 14 Απριλίου ζωντανά στο ΙΛΙΟΝ plus

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι Mind Ripple μας προσκαλούν στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου άλμπουμ τους Mirror Stage, που θα πραγματοποιηθεί στο ΙΛΙΟΝ Plus, την Κυριακή 14 Απριλίου 2019. Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Atomic Love.

MIND RIPPLE

 Το σχήμα δραστηριοποιείται στην αθηναϊκή σκηνή από το 2010 όπου και ξεκίνησε παίζοντας covers σε μπαρ και μουσικά στέκια της Αθήνας. Με το όνομα Disconnected ακούσαμε τα πρώτα τους original κομμάτια στο ομώνυμο self-released EP, στις αρχές του 2016 και μέχρι το τέλος της χρονιάς, μετά από αλλαγές μελών, η μπάντα απέκτησε τη σημερινή της σύνθεση. Με πλήρη σύμπνοια το 5μελές σχήμα βρήκε τον ήχο και την αισθητική του και ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις και αναρίθμητες πρόβες. Το καλοκαίρι του 2018 ηχογράφησαν τον πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο Mirror Stage.

 Το 2019, τους βρίσκει έτοιμους να ξανασυστηθούν με το νέο τους όνομα Mind Ripple και να παρουσιάσουν τα καινούργια κομμάτια του δίσκου Mirror Stage, του οποίου ο τίτλος του είναι εμπνευσμένος από τη θεωρία του Jacques Lacan. Το άλμπουμ κινείται σε ήχο alternative rock με πολλές προεκτάσεις που φανερώνουν τις πολλές και διαφορετικές επιρροές των μελών του σχήματος. Τα κομμάτια του Mirror Stage είναι αποτέλεσμα εσωτερικής αναζήτησης και εξερεύνησης της αλήθειας που ο καθένας ήθελε να εκφράσει και σαν μπάντα, οι Mind Ripple κοιτούν το είδωλό τους στον καθρέφτη και αναρωτιούνται..

“I am the eye with which the Universe / Beholds itself, and knows it is divine.”
– Percy Bysshe Shelley

  ΝΕΟ VIDEOCLIP ΤΩΝ MIND RIPPLE

Ακούστε και δείτε το τραγούδι:
“NOTHING NEW UNDER THE SUN”

Οι Mind Ripple είναι:
Στέφανος Κατής (φωνή)
Χάρης Κατής (φωνή, πλήκτρα, κιθάρα)
Γιώργος Λαμπάδης (ηλ. κιθάρα)
Γιώργος Γαζής (μπάσο)
Μάκης Κολαΐτης (τύμπανα)

Fb Page  | YouTube

ATOMIC LOVE

 Οι εγγενείς μελωδίες της Εύας, οι indie και ψυχεδελικές κιθάρες του Πάνου και οι εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του Παύλου στα πλήκτρα συνθέτουν το κράμα των Atomic Love. Σε ενεργό δράση από το 2017, τώρα δουλεύουν στον πρώτο τους δίσκο. 

 Concept : Η παράδοση του ελέγχου είναι αυτό που μας κινεί να ζήσουμε τον έρωτα και αυτό που μας κάνει να τον χάσουμε, επιζητώντας την ανάκτησή του.
 Όταν ο έλεγχος επιστρέψει σε εμάς, επιστρέφει και η ανάγκη να τον χάσουμε ξανά και ξανά σε μια ατέρμονη λούπα. Οι Atomic Love εξερευνούν αυτό το παράδοξο, την ανάγκη της εξέλιξης και της αυτοκαταστροφής, τις σκέψεις και τα συναισθήματα από το πρίσμα του ενός μέσα σε μια ερωτική σχέση

Οι Atomic Love είναι:
Εύα Βασιλονικολού (φωνή, λούπες)
Παύλος Μόρφης (πλήκτρα)
Πάνος Λιάπης (κιθάρα)



 Info
΄Ιλιον Plus,
Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα

Κυριακή 14 Απριλίου
Πόρτες: 20.30
Έναρξη: 21.00

Εισιτήρια
Προπώληση: 6 ευρώ Viva.gr
Ταμείο: 8 ευρώ

*To facebook event εδώ!

181