THEE HOLY STRANGERS: Ζωντανά την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου στο An club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

THEE HOLY STRANGERS
special act: Electric Bulbs Of Death
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Doors open 21:00 – Starts 21:45

Προπώληση 6 € – Ταμείο 8 €

Εισιτήρια προπωλούνται στο Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74 – Εξάρχεια)



Το καθιερωμένο πλέον, πολυαναμενόμενο Χριστουγεννιάτικο ραντεβού μας με τους συγκλονιστικούς Thee Holy Strangers, έρχεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!

Ζωντανό κομμάτι μιας μουσικής κοινότητας που έχει δείξει την ικανότητά της να ονειρεύεται και να γιορτάζει κάτω από δύσκολες συνθήκες, οι Thee Holy Strangers επιστρέφουν στην αγαπημένη σκηνή του An Club!

Είναι ήδη αποδεδειγμένο πως είναι ο καλύτερος τρόπος να αποχαιρετήσουμε την χρονιά που φεύγει και να υποδεχτούμε την νέα με αγάπη, ελπίδα και αισιοδοξία !

Την συναυλία ανοίγουν οι Electric Bulbs Of Death.

Info:
Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου
Doors Open: 21.00
Προπώληση 6 € – Ταμείο 8 €
Εισιτήρια προπωλούνται στο Rhythm Records (Εμ. Μπενάκη 74 – Εξάρχεια)
Facebook Event



Οι Thee Holy Strangers ξεκίνησαν στα τέλη του 2013 σαν μια σύμπραξη γνωστών μουσικών της αθηναϊκής σκηνής, με κίνητρο τα τραγούδια και τις εικόνες της πόλης που ήθελαν να περιγράψουν. Στις συναυλίες τους επιδιώκουν την χαρά και την ένωση που μπορεί να προσφέρει το ροκ εν ρολ, καθώς ξεδιπλώνουν το γοητευτικό χαρμάνι της μουσικής τους που οι ίδιοι ονομάζουν “kozmic swamp music”: «Σκοτεινή» Americana, soul και αστικό μπλουζ, ένα soundtrack για μία απελευθερωτική βόλτα σε τοπία της καρδιάς και της πόλης.

Έχοντας κυκλοφορήσει ένα 7ιντσο (Fiery Road/Trouble on Trouble) μαζί με το zine «Fractal Press», κυκλοφόρησαν στο τέλος του 2015 το πρώτο τους άλμπουμ, σε cd και διπλό βινύλιο από την σύμπραξη MMB/The Lab/Labyrinth of Thougths, που έγινε δεκτό με εξαιρετικές κριτικές. Πλέον, προετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο τους υλικό που παρουσιάζεται επί σκηνής μέχρι να οδηγηθεί στα στάδιο της ηχογράφησης!

 «Σε έναν πλανήτη που έχει εθιστεί στην βία και την καχυποψία ξέρουμε ότι το όνομά μας ακούγεται σαν πικρό αστείο, αλλά μιλάμε για έναν αναγκαίο όρο της ανθρώπινης συμβίωσης. Ιεροί Ξένοι είμαστε όλοι εμείς οι πολλοί, οι σημερινοί και οι δυνητικοί εκτοπισμένοι και αποστερημένοι, ενός κόσμου γεμάτου αποκλεισμούς».

Οι Thee Holy Strangers θα συνεχίσουν τη βόλτα τους στον αστικό βάλτο της Αθήνας μεταφέροντας απόηχους μιας μουσικής που μπορεί να μιλάει πειστικά για τις πόλεις που ακροβατούν ανάμεσα στην καταστροφή και την ελπίδα.

Thee Holy Strangers:
Alex K. (The Last Drive, ex-The Earthbound) / Φωνή, Κιθάρα, Φυσαρμόνικα
Νίκος Φυσάκης (Dustbowl) / Κιθάρα
John “Hardy” Χουστουλάκης (Dustbowl) / Pedal steel, Κιθάρα
Φλώρα Ιωαννίδη (Ludmilla, ex-Μake Believe) / Φωνή
Costas C. a.k.a Digital Alkemist (ex-Nightstalker, ex-Night On Earth, ex-Blend Sextet) / Drums
Τάσσος Παλαιολόγου (DreamLongDead, ex-700 Machines, ex-Down ‘n’ Out) / Μπάσο, Φωνή

Oι Electric Bulbs Of Death είναι μια μπάντα που αποτελείται από καραβάνες της αθηναικής σκηνής όπως: (The 700 Machines, The Dark Rags, The Last Drive).

Επειδή αυτός ο κόσμος είναι στο φτερό κι ό,τι θά ‘ρθει κανείς δε το γνωρίζει
Κατέβα Δημιουργέ του Φωτός, Καταπότη της Ανθρωπότητας, κάνε τον κόσμο θρύψαλα  την παραφροσύνη των βομβών και φόνων Μίλησε στην Ανθρωπότητα και πες πώς η μεγάλη καμπάνα χτυπάει ένα χρυσό τόνο στα σιδερένια μπαλκόνια κάθε εκατομμυρίου συμπάντων, Είμαι ο προφήτης Σου ήρθα σπίτι σ’αυτόν τον κόσμο για να ουρλιάξω ένα ανυπόφορο Όνομα μέσα απ’ τις 5 αισθήσεις μου και τη φρικτή έκτη με ηλεκτρικές λυχνίες θανάτου.

Κουαρτέτο καθαρής αισθησιακής υπερβατικότητας
Chris BI drums
George Gakis bass, vox
Tolis Rags guitar
George guitar, vox

456