L.A. GUNS: Αποχωρεί από την μπάντα ο Phil Lewis

O τραγουδιστής Phil Lewis ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη μπάντα.

Ακολουθεί απόσπασμα απο την επίσημη δήλωσή του…

“Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί, με βαριά καρδιά, πρέπει να σας ενημερώσω ότι από την 1 Ιανουαρίου δεν θα είμαι μέλος των L.A. Guns. Νιώθω ότι έχω ξεπεράσει τα όριά μου με αυτή την μπάντα κι αν δεν συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και δεν κάνω κάτι καινούριο που θα έχει μέλλον, θα πέσω σε τέλμα.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ήμουν ενθουσιασμένος με την ηχογράφηση του νέου μας δίσκου “Hollywood Forever”, ο οποίος με ανανέωσε και με έκανε να νοιώθω πολύ περήφανο που είμαι σε αυτή τη μπάντα, αλλά νοιώθω ότι έχει ήδη περάσει πολύς καιρός από τότε. Σε αυτό το σημείο, θέλω να αποχωρήσω, τουλάχιστον με κάποια αξιοπρέπεια.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτών των 15 χρόνων. Είχαμε την ευχαρίστηση και την τιμή να παίξουμε σε πολλές όμορφες χώρες. Τα χαμόγελά σας θα είναι πάντα ένα μεγάλο μέρος των περιπέτειών μου και θέλω να σας πω ευχαριστώ, ευχαριστώ, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Ήσασταν ο λόγος που έγραφα μουσική και έβγαινα στη σκηνή.

Θα συνεχίσω να γράφω, να ηχογραφώ και να εκτελώ κομμάτια στην σκηνή στο μέλλον. Έχω κάποια σχέδια και είμαι πάντα ανοιχτός σε οποιαδήποτε μουσική περιπέτεια.

Ευχηθείτε μου καλή τύχη και μείνετε συντονισμένοι. Αντίο”.

241