DREAM THEATER: Το “The Astonishing” έγινε μυθιστόρημα!

Οι Dream Theater ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του μυθιστορήματος “The Astonishing, The Novel”, όπου εξιστορούν τη βαθύτερη ιστορία πίσω από το concept album τους. Προκειμένου να φέρουν εις πέρας αυτό το όραμα, οι Dream Theater επέλεξαν τον συγγραφέα Peter Orullian.

Η πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου, θα έχει περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και θα περιλαμβάνει μια δευτερεύουσα πλοκή στην ιστορία, νέους χαρακτήρες κι απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα. Όσοι το αποκτήσουν θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν έξτρα υλικό όπως φωτογραφίες, χειρόγραφη μουσική, audio clips τραγουδιών (τα οποία δεν κυκλοφόρησαν στον δίσκο) και πολλά άλλα!

Ο Orullian μετά από αμέτρητες ώρες συζήτησης με τον John Petrucci σχετικά το όραμα που κρύβεται πίσω από το The Astonishing”, έγραψε και έχτισε την ιστορία, η οποία και εξελίχτηκε στο ομώνυμο μυθιστόρημα.

Σχετικά με το βιβλίο: Σε ένα όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, ο κόσμος μας μετατράπηκε σε ένα άσχημο φεουδαρχικό σύστημα. Άτομα που κατέχουν την εξουσία τώρα ελέγχουν τις κατώτερες τάξεις με ένα και μοναδικό όπλο: τη μουσική. Αλλά δεν πρόκειται για την μουσική που ξέρουμε. Αυτή έχει ξεχαστεί. Το νέο αυτό όπλο είναι δημιούργημα μηχανών κι έχει έναν και μόνο στόχο… να καταπιέζει την ελπίδα… Παρόλα αυτά ό,τι είναι παλιό μπορεί να γίνει καινούριο ξανά… Και κάπως έτσι εξελίσσεται η ιστορία…

Δείτε παρακάτω το εξώφυλλο του δίσκου, ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες, πατήστε εδώ!

283