BATTLE BEAST: Έτοιμοι να μας παραδώσουν το νέο album τους “Bringer Of Pain”

Οι Φινλανδοί power metallers Battle Beast θα κυκλοφορήσουν το τέταρτο full length τους.

Τίτλος του θα είναι “Bringer Of Pain” κι αναμένεται στις 17 Φεβρουαρίου μέσω της Nuclear Blast Records.

Ένα χρόνο νωρίτερα, η μπάντα είχε κάνει θραύση στο Φιλανδικό chart φτάνοντας την κορυφή με το “Unholy Savior”.

Σε συνέντευξη η frontwoman και τραγουδίστρια του group Noora Louhimo δηλώνει:

“Το “Unholy Savior” περιέχει τραγούδια διαφόρων στυλ: hard metal, “balls-to-the-wall” power metal, μαλακό και σέξι popish ύφος, καθώς και κάποιες μπαλάντες. Και, φυσικά, κανα δυο bonus tracks εμπνευσμένα από την δεκαετία του ’80. Πιστεύω πως αυτό το album παρουσιάζει διαφορετικές πτυχές των Battle Beast και δίνει μεγαλύτερη ευελιξία την heavy metal”.

Λόγω της σχετικά πρόσφατης συμμετοχής της στο συγκρότημα (πίσω στο 2012 είχε αντικαταστήσει την Nitte Vänskä) απάντησε στο πώς αντιμετωπίστηκε από τους οπαδούς:

“Αρχικά με είχαν “σταυρώσει”. Από τη μια μεριά, κάποιοι οπαδοί θεώρησαν ότι πρόσφερα μια νότα βελτίωσης στο group, αλλά άλλοι δεν πίστεψαν σε εμένα. Αυτή η εμπειρία με έκανε να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου ως τραγουδίστρια περισσότερο από ποτέ. Αν μπορείς να πάρεις ενέργεια από τα άσχημα σχόλια ώστε να εξασκηθείς ακόμα περισσότερο και να βελτιωθείς, τότε είσαι στο σωστό δρόμο. Φυσικά, πρέπει να ξέρεις πότε έρχεται η στιγμή που θα πάρεις την κριτική στα σοβαρά και πότε κάποιος απλά θέλει να σε βλάψει. Πραγματικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με υποστήριξε από την αρχή, αλλά και αυτούς που κάναν το τελείως αντίθετο. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει δυνατότερο και καλύτερο!”.

Ακολουθεί το εξώφυλλο και το trailer του “Bringer Of Pain”…

249