9 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ LIVE ΤΩΝ SKID ROW

Skid Row, μία μπάντα θρύλος, ένα συγκρότημα το οποίο κατάφερε να ανεβεί στην κορυφή του κόσμου με μόλις δύο δίσκους και με την ίδια ευκολία έπεσε, που παραλίγο να διαλυθεί από τις έριδες ανάμεσα στα μέλη του και συνθετικά έχει πέσει σε τέλμα εδώ και εικοσιτέσσερα χρόνια.

Παραμένουν όμως, ένα από καλύτερα hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών και είμαστε τυχεροί που έρχονται στην Ελλάδα ακριβώς στη μέση του καλοκαιριού, δηλαδή στις 15 Ιουλίου, στο πάντα φιλόξενο και ιστορικό χώρο του Κύτταρου.



To Rockway είναι σίγουρο ότι θα δώσει το “παρών” στο επικείμενο πάρτι που θα στήσουν οι Skid Row, οπότε ορίστε 9 λόγοι που σίγουρα θα σας πείσουν να μην τους χάσετε!

01 Το προφανές! Οι Skid Row έχουν στη φαρέτρα τους κομματάρες όπως “Big Guns”, “Sweet Little Sister”, “Rattlesnake Shake”, “Quicksand Jesus”, “Wasted Time”, “Breakin’ Down” και πολλά άλλα. Επίσης, τα τελευταία χρόνια το setlist επικεντρώνεται στους πρώτους δύο κλασσικούς δίσκους, οπότε αυτή η συναυλία αναμένεται να είναι το καλύτερο δώρο για τους φανατικούς τους οπαδούς.



02 Πέρα απο υπολοιπα τραγούδια τους, θα ακούσεις και τα “18 and Life” και “Youth Gone Wild”. Δύο απίστευτοι ύμνοι που θα σε κάνουν να τραγουδήσεις τους στίχους τους με όλη σου τη δύναμη και αν είσαι από τριάντα και πάνω, σίγουρα θα αναπολήσεις τις στιγμές που άραζες με τους φίλους σου στην πλατεία και πίνατε τα μπυρόνια ή τα “μεταλλάδικα” της δεκαετίας του ’90, που δεν σταματούσαν να παίζουν τα συγκεκριμένα κομμάτια.



03 Ο νέος τους τραγουδιστής ZP Theart (ex- DragonForce, ex-Tank). Ναι, το ξέρω! Δεν τραγουδάει στους Skid Row o Sebastian Bach, αλλά αυτό συμβαίνει εδώ και 23 χρόνια και κάποια στιγμή πρέπει να το πάρουμε όλοι απόφαση. Από την άλλη ο ZP Theart έχει εξαιρετική φωνή, κάνει πολύ καλή δουλειά στο live και έχει καταφέρει να αναζωογονήσει τα τελευταία δύο χρόνια τους Αμερικάνους.



04 Τρία από τα πέντε αρχικά τους μέλη, οι Scotti Hill (κιθάρα), Dave “The Snake” Sabo (κιθάρα) και Rachel Bolan (μπάσο), παραμένουν στο line up των Skid Row, οπότε η μπάντα δεν έχει χάσει το ’80s attitude της.



05 Είναι μόλις η δεύτερη φορά που έρχονται στην Ελλάδα! Έχουν ήδη περάσει 12 χρόνια από την πρώτη τους εμφάνιση στην Ελλάδα, στο AN club, οπότε η δίψα για το συγκεκριμένο live, τόσο των ίδιων των μουσικών όσο και των οπαδών τους, θα είναι μεγάλη.



06 Μετά την συναυλία το Σαββάτο με τους Slayer, Rotting Christ και λοιπά “καλόπαιδα” και αφού “καλέσουμε τον Εωσφόρο” στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. και “σφάξουμε κανά δύο τράγους”, υπάρχει τίποτα καλύτερο από τους Skid Row για να χαλαρώσουμε;;



07 Αν έχετε βαρεθεί τα φετινά καλοκαιρινά φεστιβάλ, που πρέπει σχεδόν να ξεκινήσεις από το μεσημέρι για να πας και να σε βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι, να τεστάρεις τα νεύρα σου (πάρκινγκ, οργάνωση συναυλίας-εξαιρείται το Release, respect από εμένα!), να δεις καμιά σαρανταριά μπάντες και να έχει και κουτσουρεμένο setlist το αγαπημένο σου συγκρότημα, τότε αυτή είναι η συναυλία που περίμενες!



08 Τους τελευταίους μήνες είδαμε heavy metal, epic metal, alternative, thrash, metalcore, death, progressive, nu metal, stoner, δηλαδή τα πάντα. Να μην δούμε και λίγο ποιοτικό Hard Rock;



09 Τα τραγούδια των Skid Row είναι ιδανικά για καλοκαιρινά πάρτι, άλλωστε είναι το τελευταίο μεγάλο live στο “κλεινόν άστυ” και ιδανικό για να κλείσουμε τέλεια το φετινό καλοκαιρινό “μαραθώνιο”!



Οπότε μην το σκεφτόμαστε! 15 Ιουλίου ΦΥΓΑΜΕ για Skid Row!!!!

699

Avatar photo
About Πελοπίδας Χελάς 285 Articles
Γεννημένος τη δεκαετία του 80 έφαγε την πετριά με την σκληρή μουσική όταν στη τρυφερή ηλικία των 10, ένας συμμαθητής του από το σχολείο του έγραψε δυο κασέτες που του άλλαξαν όλη τη ζωή. Στη μια κασέτα ήταν γραμμένο το “The Number of the Beast ” και στην άλλη το “Master of Reality ”. Έκτοτε, η μουσική μπήκε για τα καλά στη ζωή του και μπορεί να έχουν περάσει 30 χρόνια, αλλά η καψούρα του για το metal παραμένει αμείωτη. Επίσης λατρεύει το διάβασμα, παίζει μανιωδώς video games και δεν λέει ποτέ όχι για κανα μονάκι σε κάποιο γήπεδο μπάσκετ.