THE BIG NOISE ATTACK vs THE NOISE FIGURES

Στις 28 Σεπτεμβρίου το Gagarin 205 μετατρέπεται σε μουσικό ρινγκ, σε μια μάχη σώμα με σώμα δυο μοναδικών ντουέτων, με μοναδικό όπλο τις νότες. Το Rockway.gr σαν γνήσιος φίλαθλος εξαπόλυσε τον Δημήτρη Μαρσέλο να εξαναγκάσει τους Big Nose Attack και Noise Figures σε ένα απολαυστικό trash talk, που κάνει το αντίστοιχο των Mayweather-McGregor να μοιάζει με εκκλησιαστικό κήρυγμα. Θα τα βρούνε στο τέλος ή θα βρέξει αίμα στο τέλος του μήνα; Οι Boogieman-Little Tonnie (The Big Nose Attack) και οι Στάμος-Γιώργος (The Noise Figures) λύνουν τις διαφορές τους…(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

-Καλησπέρα και καλή σεζόν! Επόμενη στάση της συναυλιακής διαδρομής σας το Gagarin όπου συναντάτε οι μεν, Big Nose Attack, τους δε, The Noise Figures. Στάμο, που θα πήγαινες τον Boogie για ένα πρώτο ρομαντικό ραντεβού;
Σταμος: Σε μία πιτσαρία που θα είχε προσφορά “all you can eat” !

-Μιας που είπαμε “στάση”, ποια νομίζεις πως είναι η αγαπημένη ερωτική στάση των Noise Figures, Βοοgie;
Boogie: Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την αηδιαστική εικόνα που μόλις έβαλες στο μυαλό μου. Θα έλεγα “cowgirl” γιατί γουστάρουν δυναμικές γυναίκες.



-Γιώργο, αν διάλεγες την ενδυματολογική εμφάνιση των BNA, τι θα τους έβαζες να φοράνε στο live;
Γιώργος: Αυτά που φοράνε στο βίντεό τους “Left Alone”.



-Tonnie, αν ήθελες να σαμποτάρεις τους Noise Figures ποιο μέρος των τυμπάνων θα κατέστρεφες και με ποιον τρόπο;
Tonnie: Θα έκλεβα τις ωτοασπίδες του Νίκα. Τον έχω δει να τις χάνει στο παρελθόν και είχε φλιπάρει τελείως. Λογικό ποιός αντέχει να ακούει τον Στάμο; Kαι δεν εννοώ την ώρα του live.

-Στάμο, ποιο κομμάτι των BNA πιστεύεις θα μπορούσε να γίνει επιτυχία στις ελληνικές πίστες αν μεταφραζόταν στα ελληνικά; Ποιος θα το έκανε σουξέ;
Το “Yeah! That Girl” θα γινόταν εύκολα ακομά μεγαλύτερη επιτυχία με φωνητικά από Μαζωνάκη και Τάμτα ή  Έλενα Παπαρίζου.



-Boogie, αν είχες αλυσοδεμένο των Στάμο, τι τραγούδι θα του έβαζες να παίζει σε repeat για να ομολογήσει; Τι νομίζεις θα ομολογούσε;
B: Για το Θεό, πες μου για ποιο λόγο τον αλυσόδεσα πρώτα. Αλλα μιας και τον έχω ήδη εκεί θα του έβαζα σίγουρα Manowar. Μετα από 2 studio albums και ένα live τους θα ομολογούσε πως σαν έφηβος είχε μπλουζάκι τους. Ίσως να το έχει ακόμα.

-Γιώργο, με τι θα παρομοίαζες τη μύτη του Tonnie;
Γ: Με μπαγκέτα…

-Tonnie, τι υλικά θα διάλεγες για τις πίτσες που θα έτρωγε ο Γιώργος μετά την κουραστική του εμφάνιση στις 28 Σεπτεμβρίου;
Τ: Νομίζω ότι και μόνο το γεγονός να διάλεγα πίτσα για να του προσφέρω μετά το live θα τον έκανε έξω φρενών, οπότε δεν έχει σημασία τι υλικά θα είχε πάνω. Αυτός ο ιερόσυλος τύπος ποτέ δεν είχε την πίτσα σε εκτίμηση και μετά απο ένα ταξίδι στην Κύπρο που κάναμε μαζί την σιχάθηκε τελείως.



-Στάμο, αν ο Boogie είχε στείλει βιογραφικό σε τσίρκο, σε ποια θέση θα τον προσλάμβαναν;
Σ:Στην θέση του κράχτη στην υποδοχή! Τα παιδάκια θα πάλευαν να του βγάλουν την μάσκα μέχρι να καταλάβουν ότι αυτή είναι η κανονική του φάτσα!

-Boogie, ποιος ήρωας κόμικ θα μπορούσε να είναι ο Στάμος;
B:Το αγόρι πεταλίδα!

-Γιώργο, τι θα έγραφε το απειλητικό μήνυμα σου προς τον Tonnie για να παραδεχτεί πως είσαι καλύτερος drummer;
Γ: Ότι αν δεν το παραδεχτεί, θα βγάλω όλο το gig στο Gagarin 205 με ένα χέρι, για να τον ταπεινώσω μπροστά σε όλους.



-Tonnie, σε ποιο κομμάτι των ΤΝF θα έβαζες τους στίχους του Despacito;
Τ:Δεν ξέρω τι πραγματεύεται το Despacito για να κάνω την ταύτιση – δεν έκανα διακοπές φέτος το καλοκαίρι,οπότε δεν βρέθηκα σε καντίνα μπιτσόμπαρου για να το ακούσω και να δώσω βάση στους στίχους.

-Ας πούμε πως οι δυο μπάντες είστε αντιμέτωπες σε έναν αγώνα ΜΜΑ ως τελικής πτώσεως. Τι θα λέγατε ο ένας στον άλλον για να ρίξετε το ηθικό του αντιπάλου;
Σ: Ότι τελικά δεν έχουν και τόσο μεγάλες μύτες. Ας το παραδεχτούν τελικά.

Β: Πως γράψαμε το “Υeah that girl” για τα κορίτσια τους.

-Τι θα στέλνατε ως δώρο συμφιλίωσης στους δυο άλλους αφού θα ματώνατε το ρινγκ;
Γ: Την αγαπημένη τους πίτσα σε kingsize μέγεθος.

Τ: Ένα μπουκάλι καλή βότκα που είναι και αντισηπτικό.



-Στάμο, ποιο κομμάτι των BNA θα διασκευάζατε ζωντανά;
Σ: Θα σου λυθεί η απορία on stage στις 28 Σεπτέμβρη στο Gagarin 205.

-Εσείς, Boogie;
Β: Δεν θελω να κανω spoil, θα μάθετε στις 28 του μηνα.

-Τι νομίζετε πως θα έλεγαν οι BNA για να καλέσουν το κοινό στο Gagarin;
Γ: “Ελάτε να ακούσετε 2 μπάντες με συνολικά 4 μέλη που θα ακουστούν σαν 14 σε έναν από τους πιο άρτιους συναυλιακούς χώρους της πόλης.” Αν δεν έπιανε μάλλον θα υπόσχονταν δωρεάν πίτσα και μπύρα σε όλους.

-Tonnie, τι θα έλεγαν οι TNF;
Τ: Ελάτε να μας τσεκάρετε, πήραμε νέα μαύρα μπλουζάκια.



-Ήρθε η ώρα να με ευχαριστήσετε για τη συνέντευξη. Ο επίλογος δικός σας!
Σ: Ευχαριστούμε που μας έδωσες την ευκαιρία να μιλήσουμε για το επερχόμενο μας live στο Gagarin 205 με τους BNA. Κοιτάζουμε το κάθε live ξεχωριστά. Το γήπεδο είναι επίπεδο, δύο εμείς δύο κι αυτοί, ο καλύτερος θα κερδίσει.

Β: Σ’ευχαριστουμε για την πιο creepy συνέντευξη ever. Σ’ αγαπάμε ακόμα. Τα λέμε στο Gagarin, αγάπη και πίτσα αδέρφια!!

328

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.