DESOLATE PLAINS Video Interview 2017

Το Rockway φέρνει στις οθόνες σας ένα βίντεο με συνεντεύξεις από τους συντελεστές ενός από τα πιο ενδιαφέροντα ντεμπούτο άλμπουμ της χρονιάς που αφήνουμε πίσω.

Το προσωπικό αυτό project του Λάμπρου Ποταμιάνου (πιθανόν αρκετοί να τον γνωρίζουν από τους Esochora) εξελίχθηκε σε τρίο με την προσθήκη της Αλίκη Κατριού στα φωνητικά και του Hugo Ribeiro τα τύμπανα.



Το “Practicing The Inner Arts” είναι μια δουλειά που δεν μπορεί εύκολα να οριοθετήσει κάποιος. Ο δημιουργός του ξεκινά από τις thrash καταβολές του, αλλά ο ήχος των τραγουδιών παρουσιάζει τρομερά μεγάλο εύρος κι έτσι εύκολα απευθύνεται σε αντίστοιχης ευρύτητας στα ακούσματα, κοινό.



Η δουλειά αυτή κυκλοφορεί (προς το παρόν) μόνο σε ψηφιακή μορφή, από την Molon Lave. Περισσότερες λεπτομέρειες μας λένε οι ίδιοι οι μουσικοί μέσα στην συνέντευξη που μας παραχώρησαν και τους οποίους ευχαριστώ προσωπικά. Τον Λάμπρο για την φιλοξενία στο σπίτι του στην Αθήνα, την Αλίκη για τα takes που μου έστειλε από το Λονδίνο και τον Hugo για τις δηλώσεις του που βιντεοσκόπησε στο προσωπικό του στούντιο στην Πορτογαλία.

584