Spooky Redrum w/ Background Noise Suppression Live at six dogs

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Spooky RedRum + Background Noise Suppression Live
Παρασκεύη 15 Δεκεμβρίου στις 21:00

Εισιτήρια: 5 ευρώ 

SPOOKY REDRUM
Οι Spooky RedRum δημιουργήθηκαν από την Νεφέλη Σταματογιαννοπούλου, η οποία παραμένει συνθέτης και στιχουργός του σχήματος. Στις αρχές του 2017 παρουσίασαν το ντεμπούτο τους “The Illusion of Time”. Βασισμένο στο concept του Χρόνου και αποτελούμενο από τραγούδια/θεματικές ενότητες, που αφηγούνται αυτοτελείς ιστορίες, οι οποίες συνθέτουν μία κεντρική μεγαλύτερη, το “The Illusion of Time” κουβαλάει μέσα του όλες τις επιρροές του σχήματος, από τους Burzum μέχρι τον Alfred Schnittke. Καλλιτέχνες όπως οι Nick Cave, Morphine, Bjork, Massive Attack και άλλοι πολλοί έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην μουσική των Spooky RedRum, συντελώντας σε αυτό το πρώτο τους πόνημα που με ιδιαίτερη επιτυχία γεφυρώνει την μοιρασμένη ανάμεσα στην rock αγάπη τους με τον πειραματισμό και την avant garde διάθεση.

https://www.facebook.com/spookyredrum/
https://www.youtube.com/channel/UC0ZGFskJGnIT48HbwCYwshQ
https://spookyredrum.bandcamp.com/

BACKGROUND NOISE SUPPRESSION (www.backgroundnoisesuppression.com)
Οι Background Noise Suppression δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2005 στη Θεσσαλονίκη. Το μουσικό τους ύφος είναι αγγλόφωνο alternative rock, indie, post punk με έντονες επιρροές βρετανικής και αυστραλιανής alternative των 80s και 90s.
Ηχογράφησαν το πρώτο τους single “Made Out Of Ocean”, το οποίο συμπεριλήφθηκε στη διπλή συλλογή της RunDevilRun records, “Little People…Big Noise!”, το 2007. Πραγματοποίησαν πολλές ζωντανές εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις (Σέρρες, Καβάλα, Λάρισα, Αθήνα κ.α.), support εμφανίσεις στους The Wedding Present, Savage Republic, No Age και New Model Army, καθώς και ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές παρουσιάσεις. Στα τέλη του 2013 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ολοκληρωμένο ντεμπούτο τους σε βινύλιο και CD από την Petrol Music. Το πρώτο single του album, με τίτλο Love Alone, συμπεριλήφθηκε στο Top 10 του 1055Rock, ενός από τους σημαντικότερους rock σταθμούς της Θεσσαλονίκης. Το 2017 τους βρίσκει να ηχογραφούν το δεύτερο άλμπουμ τους, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

Χορηγοί Επικοινωνίας: RISE, popaganda, LUBEN, OneMan, PopCode, avopolis, ελculture

Περισσότερες πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
http://sixdogs.gr/

249