Rockway gr

Φώτης Μελέτης

Φώτης Μελέτης

OUTLOUD

Οι Outloud επέστρεψαν με έναν καινούργιο εξαιρετικό δίσκο και φαίνεται ότι το συγκρότημα έχει βάλει γερά θεμέλια ώστε να πρωταγωνιστήσει- εκτός απροόπτου-  στην παγκόσμια melodic hard/heavy rock σκηνή. Ο Bob Katsionis εξομολογείται στο Rockway.gr με τον γνήσιο αυθορμητισμό και την άφθονη ειλικρίνεια που τον διακατέχει… λεπτομέρειες για το “Let’s Get Serious”, τα σχέδια και τους προβληματισμούς του για το συγκρότημα καθώς ακόμη πως βλέπει την οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ελλάδα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν τις ερωτήσεις...

OUTLOUD: “Let’s Get Serious”

Τρίτη και φαρμακερή για τους Outloud και ο δρόμος για την καταξίωση έκλεισε τον πρώτο του κύκλο με επιτυχία αφού και το “Let’s Get Serious” είναι ένα μικρό κομψοτέχνημα, οπότε στο επόμενο βήμα τους οι Έλληνες melodic hard rockers οφείλουν, τουλάχιστον σε επίπεδο εμπορικής αποδοχής και συναυλιών, να είναι ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

VIRGINIA WOLF

Στα μέση της δεκαετίας του ‘80 στο απόγειο της δόξας της hard, heavy αλλά και της aor σκηνής “έσκασε” στη μουσική βιομηχανία το βρετανικό σχήμα των Virginia Wolf με έδρα κυρίως το Worsley- Manchester.

MAGNUM: “Escape From the Shadow Garden”

Κάθε νέα κυκλοφορία των MAGNUM για μένα θεωρείται ένα  μικρό  θεόσταλτο δώρο και η αναμονή της με γυρίζει αρκετές δεκαετίες πίσω όταν στα εφηβικά μου χρόνια περίμενα πως και πώς να πάρω το λεωφορείο να το κατέβω στο κέντρο της πόλης  και να γυρίσω τα δισκάδικα για να αγοράσω νέες αλλά και κλασσικές –αθάνατες hard/ heavy rock κυκλοφορίες. 

FERREIRA: “V”

Ο βραζιλιάνος μουσικός Marco Ferreira και το συγκρότημά του είναι σχετικά άγνωστοι στην χώρα μας παρόλο που το παλεύουν αρκετά χρόνια για ευρύτερη εμπορική και καλλιτεχνική αναγνώριση χωρίς όμως να το έχουν πετύχει μέχρι και σήμερα παρόλο που έχουν ανοίξει συναυλίες δημοφιλών γκρουπ όπως  των  Dokken, Ratt και Skid Row.

DAMNED NATION: “Grand Design”

Οι Σουηδοί DAMNED NATION για τους μυημένους του σκανδιναβικού melodic hard rock  ήχου είναι ένα από τα πιο όμορφα κρυμμένα διαμάντια του  συγκεκριμένου μουσικού ιδιώματος αφού  προετοίμασαν με το καλύτερο τρόπο την έκρηξη φοβερών άλμπουμ και σπουδαίων σχημάτων του Βορρά τη τελευταία δεκαετία.

VANDENBERG'S MOONKINGS: “Vandenberg's MoonKings”

Οι Vandenberg's MoonKings είναι όπως όλα δείχνουν ο καινούργιος καλλιτεχνικός έρωτας του εξηντάρη Ολλανδού κιθαρίστα Adrian Vandenberg που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στους Whitesnake, της πιο εμπορικής τους περιόδου.

STAN BUSH: “The Ultimate”

Υπάρχουν παροιμίες και ρητά όπως ο “παλιός είναι αλλιώς”, “η γριά κότα έχει το ζουμί” και το “σαν το παλιό καλό κρασί”… που θέλουν να περιγράψουν με γλαφυρό τρόπο το σημαντικό μέγεθος ή καλύτερα τη χρήσιμη εμπειρία που κουβαλάει στις πλάτες της κάποια προσωπικότητα που παρά τα χρονάκια της κατορθώνει να εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες και τα έργα της.

FREE SPIRIT: “All The Shades Of Darkened Light”

Οι Φιλανδοί FREE SPIRIT είχαν ενθουσιάσει με το ντεμπούτο τους άλμπουμ πριν από πέντε χρόνια και είχαν βάλει γερές βάσεις για μία φιλόδοξη καριέρα στον melodic hard rock ήχο συνυπολογίζοντας και σαν σύμμαχο τους, το γεγονός ότι τα σκανδιναβικά γκρουπ τυγχάνουν την τελευταία δεκαετία ευρείας αποδοχής από το κοινό.

Subscribe to this RSS feed

Template Design © info@DrakontasGraphics.com | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved Rockway.gr 2012

Top Desktop version