Rockway gr

Νίκος Κορέτσης

Νίκος Κορέτσης

HELLRAISER: “Heritage”

Boom!!! Mama mia! Οι “γείτονες”, εξ Ιταλίας ορμώμενοι, Hellraiser, παρουσιάζουν το 2ο άλμπουμ τους με τίτλο “Heritage” (Underground Symphony). Μετά το πολύ καλό, self-released, ντεμπούτο τους “Revenge Of The Phoenix” (2014), το οποίο επανακυκλοφόρησε παγκοσμίως το 2015 η Sliptrick Records, επανέρχονται με ένα άλμπουμ που “φιλοδοξεί” να αφήσει τη δική του “κληρονομιά”.

Lamb Of God, Aetherian (3/7/19) Gazi Music Hall

Λένε ότι η προσμονή της απόλαυσης, είναι και αυτή μια απόλαυση. Τι λέτε ΡΕ; Ήταν απόλαυση νομίζετε να περιμένουμε εννέα ολόκληρα χρόνια για να δούμε ξανά ζωντανά τους θεούς; Ήταν απόλαυση να περιοδεύουν ανά την Ευρώπη και να μην κάνουν ένα “σάλτο” και από ’δω; Καμία απόλαυση κυρίες και κύριοι. Μόνο “δίψα” για την μπάντα ορόσημο του σκληρού ήχου τα τελευταία χρόνια. Και αυτή η “δίψα” φάνηκε ότι θα έσβηνε όταν ανακοινώθηκε το πέρασμά τους και απ’ τα μέρη μας.

LAMB OF GOD

“Γράψε για τους Lamb Of God”, μου είπαν. “Μάλιστα”, τους είπα. Τους Lamb Of God! Ή καλύτερα, τους Lamb Of Goooooooood! Τη μπάντα με τα περισσότερα φωνήεντα στο logo της μετά τους Slayeeeeeeeeeer. Γιατί όταν προφέρεις το όνομά τους, δεν το λες απλά. Το ουρλιάζεις! Κοινώς, το ματώνεις το λαρύγγι σου.

CALAMITY: “Kairos”

Είπα να ακούσω και κάτι από Πουέρτο Ρίκο μεριά. Μερικές φορές ψάχνοντας στα πιο απίστευτα σημεία, μπορείς να βρεις κρυμμένα “διαμάντια”. Οι Calamity, με τους οποίους θα ασχοληθούμε, δεν είναι μία τέτοια περίπτωση. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

WAR CURSE: “Eradication”

Πώς σου φαίνονται τα 2.400 μίλια σαν απόσταση; Αν αναλογιστείς ότι 1 μίλι ξηράς ισούται με 1.610 μέτρα, τότε φαίνεται τεράστια. Αν την “καλύψεις” όμως κουτρουβαλώντας και thrash-άροντας, τότε μικραίνει αισθητά.

SELEFICE: “I Met A God” EP

Πιστεύεται ότι δεν υπάρχει ταξίδι στο χρόνο. Πιστεύεται επίσης, πως ό,τι “πεθαίνει” δεν αναγεννιέται. Όπως και το ότι δεν υπάρχει Θεός. Ακόμη και ότι οι εφιάλτες είναι απλώς όνειρα και δεν μπορούν να αποτυπωθούν. Εσείς τί πιστεύετε; Μην απαντήσετε τώρα. Κάντε το αφού ακούσετε το νέο mini album των Selefice με τίτλο “I Met A God” (self-released). Των Selefice μάγκα μου (το γράφω και έρχονται απανωτές ανατριχίλες)! Μιλάμε για μία μπάντα “ακρογωνιαίο λίθο” της Ελληνικής metal σκηνής πίσω στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η οποία άφησε το στίγμα της με μόλις δύο κυκλοφορίες, το ομώνυμο “Selefice” demo του ’91 και το αριστουργηματικό και μοναδικό τους full length album, “Where Is The Heaven” του ’93.

BEWITCHER: “Under The Witching Cross”

Συνήθως όταν ακούς τη λέξη “τρίο”, το μυαλό σου πηγαίνει αυτομάτως σε ξέφρενο γλέντι και καλοπέραση. Μην πονηρεύεσαι αμέσως ρε συ! Για μουσική μιλάμε. Δηλαδή για πράγματα που “μουσικώνονται”. Μη μου πεις ότι δεν έχεις περάσει καλά με “τριάδες” όπως οι Venom, Motorhead, Sodom, Exciter και λοιπά “καλόπαιδα” του χώρου.

SADISM: “Ethereal Dead Cult”

Τί να είναι αυτό που με κάνει να ακούω “old school death metal” και συγκεκριμένα αυτούς τους Sadism, Μ. Παρασκευή; Πάντως όχι κάποια σατανική δύναμη, ούτε και η θέλησή μου να πάω κόντρα, ντε και καλά, στο κατανυκτικό κλίμα των ημερών. Τότε τί είναι;

Subscribe to this RSS feed

Template Design © info@DrakontasGraphics.com | Managemenent by www.theLeaders.EU | All Rights Reserved Rockway.gr 2012

Top Desktop version