ENTRAILS: “Resurrected from the Grave (Demo Collection)”

Ακολουθώντας τρεις απανοτές κυκλοφορίες δίσκων, έρχεται η συλλογή με τα επανηχογραφημένα demo της πρώιμης εποχής των Entrails, πριν δηλαδή την ανενεργή εποχή της μπάντας που έληξε πριν μερικά χρόνια.

Το υλικό που περιέχεται είναι πλούσιο, ανέρχεται στα 17 κομμάτια, και σίγουρα δε φανερώνει ότι πρόκειται για απλά demo αρχεία. Αυτό οφείλεται στην εκ νέου ηχογράφηση των κομματιών, τα οποία παραμένουν old-school death metal. Πράγμα φυσικά που δεν σημαίνει ότι έχουμε να κάνουμε με μουσική της φύσεως των τριών full-lengths του συγκροτήματος.

Η μουσική του “Resurrected from the Grave” είναι απλή, ψυχρή και ακατέργαστη σε σχέση με το ήδη δημοσιευμένο υλικό των Entrails. Σαν αυτόνομη όμως αποτελεί κάτι ξεχωριστό που θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του death των 90s ή των Morbid Angel και των Carcass.

Οι ηχογραφήσεις που περιλαμβάνονται είναι σίγουρα σπάνιες, αλλά και ενδιαφέρουσες. Δεν κυκλοφορούν μόνο και μόνο σαν συμπληρωματικό CD, αλλά εύκολα μπορούν να θεωρηθούν ένα κανονικό album. Τίμια κίνηση από τους Entrails, οι οποίοι δείχνουν με επιτυχία ένα άλλο τους, έστω ξεχασμένο, πρόσωπο.

434