SHRAPNEL: “The Virus Conspires”

Με πόδια και με χέρια μέσα στη μάχη μπαίνουν εξαρχής οι Άγγλοι Shrapnel.

Τhrash metal από τις γειτονιές των Καναρινιών (Norwich), με βάρος στην ταχύτητα.

Έχοντας σαν επιρροές στον ήχο τους δύο συνήθεις πια ύποπτους Slayer/ Kreator δεν φαίνεται να πηγαίνουν το ιδίωμα βήματα εμπρός. Δεν ακούγεται δυσάρεστα, προς θεού, αλλά δεν είναι κάτι που θα σε κάνει να τρέξει να προπαραγγείλεις μην τυχόν εξαντληθεί.

Έχοντας κυκλοφορήσει 2 ΕΡ τα προηγούμενα χρόνια, τώρα καταφέρνουν με τη βοήθεια της Candlelight Records να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους full length album, με τίτλο “The Virus Conspires”.

Για να σας δώσω να καταλάβετε και να ξεμπερδέψω την σκέψη μου, δεν θέλησα να το κλείσω, αλλά σίγουρα δε θα το ακούσω πολλές φορές στο μέλλον. Τα κομμάτια μοιάζουν εκπληκτικά το ένα με το άλλο, με αποτέλεσμα να φαίνεται το album λίγο επίπεδο. Κανένα συγκλονιστικό ξέσπασμα, μονότονες ταχύτητες και χωρίς κάποια μελωδία, που θα σου κολλήσει στον εγκέφαλο.

Αλλά για να έχετε και εσείς μια γενική εικόνα, πατήστε από κάτω…

https://candlelightrecordsuk.bandcamp.com/track/titan

524

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.