THIS IS GHOST COUNTRY: “This Is Ghost Country”

Βαρύ και ασήκωτο περιβάλλον γίνεται, πατώντας play.

Εξ Αμερικής ορμώμενοι οι This I Ghost Country φαίνεται να μπλέκουν Sludge, Hardcore, Stoner και Melvins παράνοια στο ίδιο πακέτο. To πρώτο “Smooth Unfoo” θυμίζει μέχρι και Crowbar, στο τρίτο “Ztupe-Red Area” εμφανίζεται ένα stoner rock πρόσωπο τους, αλλά χωρίς η μετάβαση από το ένα στο άλλο να σε ξενίζει.

Το μπάσο βγαίνει παγανιά εδώ και κει και με κάνει να γουστάρω περισσότερο και ο τραγουδιάρης ουρλιάζει, ως δίχως αύριο τη στιγμή που το riff γίνεται ZZ Top και όλα αυτά σε ένα κομμάτι (“The God Replacement”).

Έρχεται μετά το κομμάτι του album, “Tekken” και είναι όπως φαίνεται από τον τίτλο. Ξύλο! Και ακολουθείται από ένα σύντομο crossover Suicidal τραγούδι ούτε καν ενός λεπτού (“Big Fat Killing”) και μετά κάτι που θυμίζει Wo Fat (“Black Trekker”) και στο τελευταίο 8-λεπτο “Bootes”, γίνεται χαμός.

Μέχρι και black φωνητικά επιστρατεύονται, Neurosis επιρροές και σκατίλα τίγκα!

Με λίγα λόγια ότι πιο ενδιαφέρον έχω ακούσει τους τελευταίους μήνες! Δώσε πόνο λέμε!

464

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2108 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.