BAI BANG: “All Around The World”

Επιστροφή στην ενεργό δράση για τους Σουηδούς Bai Bang με τη νέα τους δουλειά να λέγεται “All Around The World”.

Το ύφος τους κινείται σε sleeze /glam μονοπάτια και το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου μέσω της AOR Heaven. Η παραγωγή του έχει γίνει από τον Pontus Assarsson και όπως και σε κάποιες προηγούμενες  δουλειές τους από τον Martin Kronlund (όπου ανέλαβε και το mastering). 

Στον όγδοό τους δίσκο, διαπραγματεύονται δέκα συνολικά τραγούδια, με τα Evereybody Everywhere, Now You’re Gone και Riase Your Hands να ξεχωρίζουν σε πρώτη φάση. Πολύ καλή κυκλοφορία, ωραίος και δυνατός δίσκος για τις απαιτήσεις του είδους που ακολουθούν.

Η παραγωγή είναι πολύ προσεγμένη και γενικότερα οι συνθέσεις είναι καλοδουλεμένες. Σε κρατάει σε ρυθμό με τις “up” μελωδίες του και ακούγεται ευχάριστα τόσο σε κάποιο ταξίδι με καλή παρέα τόσο και σε μουσικά πάρτι γιατί σου φτιάχνει καλή διάθεση. Βέβαια, δε θα το συνιστούσα να το ακούει κανείς μόνος του όχι γιατί γίνεται κουραστικό, αλλά επειδή σου αλλάζει όλο το mood και σε βάζει σε άλλο κλίμα πιο χαρούμενο και χορευτικό. Άνετα θέτει υποψηφιότητα για τοπ κυκλοφορία της χρονιάς.

447