KEYSER SÖZE: “Lights” EP

Όποιος δεν αναγνωρίζει τον όνομα, είναι κινηματογραφικά αδιάβαστος στην καλύτερη περίπτωση και θα με αναγκάσει να κάνω spoiler…

Ο Keyser Söze είναι ο κουτσός!

Χαρακτήρας μυθικής υπόστασης που είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της πλοκής της ταινίας “Συνήθεις Ύποπτοι” του Bryan Singer και έμπνευση για σχηματισμό συγκροτήματος από μια παρέα στην Αθήνα το 2010.

Έφτασε λοιπόν, η ώρα και για αυτούς να κυκλοφορήσουν ένα ΕΡ και να δηλώσουν τη λατρεία τους για συγκροτήματα, όπως οι Pixies και οι Sonic Youth, που οι ίδιοι πιστεύουν ο συνδυασμός τους, υπό την παρακολούθηση τους από τον Dave Grohl έχει ως αποτέλεσμα ότι ακούμε στο “Lights” EP.

Τέσσερα κομμάτια όμορφου alternative rock, καλοδουλεμένο από μία φαινομενικά δεμένης μπάντας, που έχει τα φόντα να κάνει καλύτερα πράγματα στο μέλλον και να κάνει τους Έλληνες να στηρίξουν την καλή τους προσπάθεια.

Το “Do You?” είναι ένα όμορφο τραγούδι, το οποίο κρύβει μέσα του ένα ξέσπασμα αλά Foo Fighters και τα “Lights” και “Fear and Loathing” (μία ακόμη κινηματογραφική αναφορά) στέκονται όμορφα ανάμεσα σε κομμάτια πιο γνωστό ονομάτων του χώρου.

Στηρίζετε τους Έλληνες μουσικούς! Κάποιοι το αξίζουν πολύ!

472

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.