LOVER UNDER COVER: “Set the Night On Fire”

Σε μεγάλα κέφια βρίσκεται η παρέα των Σουηδών Lover Under Cover όπου αναδεικνύουν με εμπνευσμένο τρόπο το  melodic hard rock ήχο και επιβεβαιώνουν τον κανόνα των πολύ καλών σκανδιναβικών κυκλοφοριών.

Το παρθενικό album των Lover Under Cover τιτλοφορείται “Set the Night On Fire” και οι οπαδοί του συγκεκριμένου είδους δεν θα απογοητευτούν. Το συγκρότημα αποτελούν ο τραγουδιστής και κιμπορντίστας Mikael Erlandsson (Last Autumn’s Dream, Salute), ο Mikael Carlsson (Bass, Guitars, Keyboards, Vocals), ο κιθαρίστας Martin Kronlund (Gypsy Rose, Phenomena, Salute), ο ντράμερ Perra Johnsson (Coldspell) και special guest στα keyboards ο Ged Ryland (Ten) ενώ συμμετέχουν και οι Michael Larsson (Coldspell), Ged Rylands και Tor Erik Myhre (Jorn).

Οι μελωδίες είναι πολύ δυνατές και σε πολλά σημεία χορωδιακές με συνεχείς αλλαγές, τα φωνητικά παθιασμένα και έξυπνα χρωματισμένα, τα πλήκτρα γεμάτα και οι κιθάρες διαθέτουν σκληρό, ταχύ και δυναμικό ρόλο. Εξαιρετικά τα “My best friend”, το σαγηνευτικό “Angels will cry”, το “Hero”, το “μεταλλικό” ομότιτλο κομμάτι, το απίθανο “Crazy for you” και το “Crime in the line”. Συνολικά έχουμε να κάνουμε με μία πρώτη εξαιρετική προσπάθεια Lover Under Cover και περιμένουμε την ανάλογη συνέχεια.

453