NO SUCH SEASON: “No Such Season” EP

Οι No Such Season είναι μία νέα Αμερικανική μπάντα από το Seattle και μόλις κυκλοφόρησε ένα συμπαθητικό EP τεσσάρων κομματιών και συνολικής διάρκειας μόλις 11 λεπτών.

Οι τύποι παίζουν grunge metal, με τα φωνητικά να έχουν έναν punk προσανατολισμό και κάποια από τα συγκροτήματα που τους έχουν επηρεάσει να είναι οι Clutch, Motorhead, Queen of the Stone Age και Alice in Chains. Το EP έχει ηχογραφηθεί στο Poltergeist Studios και η παραγωγή έχει γίνει από τον Terry Paulson. Το συγκρότημα αποτελείται από τους Chad Anderson στα τύμπανα, Daunish Chaudry στο μπάσο , Willem Coumou IV στην κιθάρα και Aaron Sparks στα φωνητικά. Η παραγωγή που έχει γίνει είναι ταιριαστή για το είδος, με το ήχο να έχει την απαραίτητη “βρωμιά” που χρειάζονται τα τραγούδια. Τα τρία πρώτα κομμάτια “Party”, “Giants” και “Urban Death Groove”, έχουν πολύ καλό ρυθμό και είναι ό,τι πρέπει για να αρχίσεις να κουνάς το κεφάλι σου πάνω κάτω.  Τα φωνητικά του Aaron Sparks, αν και στην αρχή μου φάνηκαν κάπως περίεργα, τελικά είναι ταιριαστά με το στυλ που παίζουν. Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι το διάρκειας μόλις ενάμιση λεπτού, το “Sandow Bad Juju”, ένα καθαρόαιμο punk κομμάτι που πραγματικά “τα σπάει”.

Οι Αμερικανοί αναμένεται να κυκλοφορήσουν το νέο δίσκο το 2020 και με αυτό το μικρής διάρκειας EP δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο. Αν προσθέσουν και λίγο περισσότερο punk στη μουσική τους, μπορούμε να περιμένουμε καλά πράγματα από αυτούς.

https://www.facebook.com/nosuchseason/

No Such Reason – Party (Soirée) – video link 

476

Avatar photo
About Πελοπίδας Χελάς 285 Articles
Γεννημένος τη δεκαετία του 80 έφαγε την πετριά με την σκληρή μουσική όταν στη τρυφερή ηλικία των 10, ένας συμμαθητής του από το σχολείο του έγραψε δυο κασέτες που του άλλαξαν όλη τη ζωή. Στη μια κασέτα ήταν γραμμένο το “The Number of the Beast ” και στην άλλη το “Master of Reality ”. Έκτοτε, η μουσική μπήκε για τα καλά στη ζωή του και μπορεί να έχουν περάσει 30 χρόνια, αλλά η καψούρα του για το metal παραμένει αμείωτη. Επίσης λατρεύει το διάβασμα, παίζει μανιωδώς video games και δεν λέει ποτέ όχι για κανα μονάκι σε κάποιο γήπεδο μπάσκετ.