CARNAL FORGE: “Gun To Mouth Salvation”

Οι Σουηδοί Carnal Forge επιστρέφουν 12 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “Testify For My Victims”, με το καινούριο τους LP, “Gun To Mouth Salvation”.

Στην μπάντα έχει ενσωματωθεί νέος τραγουδιστής, ονόματι Tommie Wahlberg καθώς και νέος drummer, o Lawrence Dinamarca (γνωστός από τους Loch Vostok καθώς και από τους Nightrage, παλιότερα).

Η ενέργεια και η δυναμικότητα που ήταν παρούσα στην μουσική τους στις παλιότερες κυκλοφορίες τους, παραμένει κραταιά. To μοντέρνο thrash metal τους (που οφείλει πολλά στους “The Haunted”), μπολιάζεται με death metal φωνητικά, συνδυάζεται με το NWOAHM, και που και που, εμφανίζει μία σύντομη μελωδία (που θυμίζει τους “At The Gates”). Κάθε τραγούδι τους σε αυτήν την νέα τους δουλειά,  έχει μία ιδέα που παίζεται από τον τυμπανιστή ή από τον συνδυασμό των δύο κιθαριστών τους (συνήθως στην μέση ή στο τέλος του), που ξεχωρίζει και κρατά το ενδιαφέρον του ακροατή αλλά καμιά τους δεν είναι ευκολομνημόνευτη.  Δεν είναι ότι η μουσική τους είναι πολύπλοκη ή υπερβολικά τεχνική, αλλά δεν έχει καθαρά φωνητικά, αργά σημεία ή breakdowns που να “χαϊδεύουν” τα αυτιά του μέσου ακροατή της σύγχρονης metal (“μόνο θρας ρε….”).

Δεν πρωτοτυπούν, επ’ ουδενί, οι Carnal Forge στην νέα τους κυκλοφορία, αλλά έχουν την σουηδική μαεστρία στο να γράφουν metal μουσική και θα ικανοποιήσουν όσους αρέσκονται στον συνδυασμό των thrash και death υποειδών της.

https://www.facebook.com/carnalforge

537

profile photo
About Αχιλλέας Noir 42 Articles
Ξεκίνησε στα 11 του έτη να συλλέγει rock και metal μουσική. Έχει υπάρξει μέλος τοπικού rock συγκροτήματος, ραδιοφωνικός παραγωγός, DJ και αρθρογράφος. Ακόμα ψάχνει για τον τέλειο συνδυασμό μελωδίας, ρυθμού, αρμονίας και ψυχής στην κιθαριστική μουσική. Το τι σημαίνει “ψυχή της κιθαριστικής μουσικής”, το γράφει στο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει στο μέλλον.