SUNSET FORSAKEN: “Chameleon Waters”

Debut album από αυτό το one man project του Ουκρανού Andrey Tollock, ο οποίος έχει αναλάβει όλα τα όργανα και επίσης και τα φωνητικά!

Η ετυμολογία της μουσικής του Andrey, είναι πολύ εύκολο να καθοριστεί. Καθαρό doom / death βασισμένο στους ηγέτες του είδους Paradise Lost, τους Katatonia και λιγότερο κάποια στοιχεία από τους My Dying Bride. Πέντε μακροσκελείς συνθέσεις με εξαιρετικό ήχο, οι οποίες είναι καλοπαιγμένες και με αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

Στα ατού του “Chameleon Waters”, ανήκει η πολύ καλή κιθαριστική δουλειά (είτε στα δομικά riffs είτε στα μελωδικά solos). Οι ταχύτητες, ρυθμικώς αναμενόμενα είναι χαμηλές, με κάποια blast ξεσπάσματα εδώ κι εκεί, ενώ και φωνητικώς ο καλλιτέχνης τα πάει πάρα πολύ καλά σε μία γκάμα καθαρών (αλά Aaron των MDB), βαθέως growling μέχρι και black metal τσιρίδων.

Και τα πέντε κομμάτια του album είναι εξαιρετικά για το στυλ που κινούνται, απέχουν μεν από την πρωτοτυπία καθώς βασίζονται σε δοκιμασμένες συνταγές, αλλά η παρουσίασή τους είναι επαγγελματική, υπάρχει προσωπικότητα στο άκουσμα και θα έλεγα ότι οι φίλοι του ιδιώματος θα το συμπαθήσουν. Δεν υπάρχουν αδυναμίες! Εξαιρετική εκκίνηση για τον Ουκρανό multi μουσικό, που θέτει από νωρίς αρκετά υψηλά standards. Εύχομαι καλή συνέχεια.Ταλέντο υπάρχει άφθονο!

https://haissem.bandcamp.com/album/chameleon-waters

529

Avatar photo
About Ιορδάνης Κιουρτσίδης 1171 Articles
Ανακατεμένος με το heavy metal εδώ και 3,5 δεκαετίες, retro computer fan, δεν αντέχει τον Μόρισον και τον Κομπέιν, πίνει διπλό γλυκύβραστο και λατρεύει τις mini σοκοφρέτες υγείας.