LAZY BONEZ: “Kiss Of The Night”

Η Φινλανδία, είναι μία χώρα που σε τακτά χρονικά διαστήματα γεμίζει τη heavy metal σκηνή με groups που σημειώνουν τεράστια επιτυχία και καριέρα. Το ίδιο ευελπιστούν να πετύχουν οι Lazy Bonez, με το νέο τους album “Kiss Of The Night”.

Οι Lazy Bonez, δημιουργήθηκαν το 2012 από κάποια μέλη των θρυλικών metallers Tarot και έκτοτε έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους, τους “Vol I” και “Alive”, το 2013 και το 2015 αντίστοιχα, με αρκετές guest εμφανίσεις διάφορων μουσικών. Το τρίτο τους album, είναι μία 100% δικιά τους δουλειά, χωρίς προσκεκλημένους.

Οι επιρροές της μπάντας, βρίσκονται σε όλο το φάσμα του heavy metal και του heavy rock, με αποτέλεσμα ο ήχος τους να εμφανίζει πολυφωνία και να είναι ιδιαίτερα ευχάριστος. Οι συνθέσεις δε, είναι πολύ δουλεμένες και δείχνουν να ταιριάζουν απόλυτα στο μουσικό προφίλ των Lazy Bonez.
Έτσι, από το αρκετά heavy “Everlasting”, η μπάντα σε πηγαίνει σε ένα πιο “rock party” κομμάτι, το “Run”, και από τα symphonic metal “Fire” και “Kiss Of The Night”, σε κάποια πιο mid tempo, όπως τα “Calling The Wild” και “War Of The Roses”. Η, κάτι από Biff Byford,  φωνή του Tommi “Tupple” Salmela, σε “ταξιδεύει” ανάλογα το κομμάτι σε όλο τον κόσμο του rock και metal, με αποτέλεσμα να αισθάνεσαι “γεμάτος” από τη μουσική που αγαπάς.

Όπως είναι σύνηθες σε μπάντες του ήχου, δε λείπει η μπαλάντα, με το “Forever Young” να αναλαμβάνει να σου ξυπνήσει το συναίσθημα. Το album, είναι προσεγμένο στην ενορχήστρωσή του, με πολύ δυνατά riffs και όμορφα solos. Στην έκδοση του CD, υπάρχουν και δύο bonus τραγούδια, τα “Poseidon”  και “Follow Me”.

Σίγουρα πρόκειται για μία μπάντα, που έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει στο χώρο του heavy metal/heavy rock. Το “Kiss Of The Night”, φαίνεται ότι είναι το album που θα τους δώσει το εισιτήριο για μία ανερχόμενη “πτήση” από εδώ και πέρα. Ακούστε το, και δε θα χάσετε.

http://lazybonez.fi/

802

Avatar photo
About Άγγελος Χόντζιας 375 Articles
Γεννημένος τη χρυσή δεκαετία της rock και metal μουσικής, δε θα μπορούσε να μην τον συνεπάρει το ‘’κλαψούρισμα" της ηλεκτρικής κιθάρας. Αρχικά με το ελληνόφωνο rock και έπειτα με το heavy metal. Ακόμη ηχεί στα αυτιά του η βροχή και οι εκκωφαντικές καμπάνες του ‘’Black Sabbath" από τις οποίες μυήθηκε σε αυτή τη μουσική. Λάτρης του κλασικού heavy/power/epic metal και του βασιλιά των σπορ, όπου υπήρξε και υπηρέτης στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Η μακρόχρονη ενασχόληση με το heavy metal του έδωσε τη δυνατότητα να γίνει μέλος του Rockway.gr και να μπορεί να εκφράζει τη γνώμη του για τη μουσική που μας ενώνει.