CHRISTOPHER BOWES AND HIS PLATE OF BEANS: “Christopher Bowes and His Plate of Beans”

Τον έχω λατρέψει να μου λέει ιστορίες για πειρατές, φαντάσματα, αμπάρια με ρούμι και τη θάλασσα. Το μυαλό πίσω από τους Alestorm, Christopher Bowes έχει και κρυμμένες χάρες που, εγώ τουλάχιστον δεν ήξερα πως υπάρχουν.

Εδώ δημιουργεί με μια παρέα που απαρτίζεται από τον Phil Philp που παίζει Tuba, τον Matthew Bell στις κιθάρες και τον…A Plate of Beans στα τύμπανα και τον προγραμματισμό, ένα ΕΡ που έχει θέμα τα φασόλια!

Γνωστός για τη χιουμοριστική του διάθεση, αποφασίζει να φτιάξει ένα troll σχήμα και το αποτέλεσμα αυτού είναι διασκεδαστικό. Θυμίζει τις πιο σκληρές στιγμές των BloodHound Gang, προσκυνάει ενδεχομένως τον τρόπο φωνητικών των Beastie Boys, ηλεκτρονικά προσεγγίζει περισσότερο την dubstep και παίρνει ότι μπορεί από την electro-punk σκηνή, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το beancore, όπως ο ίδιος το αποκαλεί.

Επιπλέον, το εξώφυλλο καταφέρνει να περιγράψει ακριβώς τη διάθεση του έργου και σου ανεβάζει εξ αρχής και τη διάθεση για χορό, ενώ και η παραγωγή είναι ιδιαιτέρως προσεγμένη!

Για κάποιο λόγο μου γεννήθηκε η ανάγκη να ακούσω Sleaford Mods αμέσως μετά και θα περιμένω μια ολοκληρωμένη δουλειά που θα μου δώσει περισσότερο χρόνο για να απολαύσω την ανέμελη πλευρά του Christopher Bowes!

477

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2113 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.