NACHTMYSTIUM: “Resilient" EP

Είναι η επιστροφή του ασώτου υιού, του Blake Judd, μετά τη στενή, πάλι στο δρόμο του κακού, yo! Ok, υπερβολή, στην στενή δεν έκατσε πολύ, αλλά ο κος Judd για καιρό προσπαθούσε να ξεπληρώσει τα λεφτά που είχε κλέψει (και “σουτάρει”) από οπαδούς που δεν έπαιρναν ποτέ το merch τους και απείχε γενικά από τα μουσικά δρώμενα.

Το “Resilient EP” είναι το πρώτο δείγμα νέας μουσικής των Nachtmystium από το 2014 και η αλήθεια είναι πως αλλαγές πολλές δεν υπάρχουν. Τέσσερα μόλις νέα κομμάτια πιασάρικου και μελωδικού μαυρομέταλλου, κάπου μεταξύ DSBM made in USA και πιο ψυχεδελικού rocking ήχου με post-punk αναφορές και μίζερη αστική ατμόσφαιρα, ότι δηλαδή περιμένει κάποιος από τη μπάντα που έβγαλε δίσκους όπως τα “Instinct:Decay”, “Assasins…” και “Addicts…”.

Χωρίς εκπλήξεις λοιπόν, και σε όποιον αρέσουν, εγώ πάντως δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, τουναντίον απολαμβάνω το ευκολοάκουστο της υπόθεσης. Όσο για το κράξιμο που ακούγεται για τις μαλακίες του Judd, το βρίσκω πολύ αστείο οπαδοί που κάνουν γαργάρα δολοφονίες, βιασμούς, νεοναζί και άλλα ωραία στο μαυρομεταλλικό φάσμα να έχουν πρόβλημα με ένα πρώην τοξικομανή που έκλεβε για τη δόση του. Αλλά είπαμε, “ελιτισμός” πάνω απ’ όλα (τρομάρα μας).   

548

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.