WITCHTHROAT SERPENT: “Swallow the Venom”

Τι είναι άσχημο, παίρνει πολλά ναρκωτικά, διαβάζει Lovecraft και κάνει βόλτες στην Αγγλική ύπαιθρο παίζοντας doom; Όχι οι Witchthroat Serpent, αυτοί είναι Γάλλοι, αλλά όπως καταλαβαίνετε μάλλον πριν μπουν στο studio για προθέρμανση ακούνε τη δισκογραφία του Ηλεκτρικού Μάγου. 

Ναι μοιάζουνε αρκετά, αλλά δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, ειδικά τώρα τελευταία που οι Jus και μισθοφόροι επιδεικνύουν ποιοτικά σκαμπανεβάσματα, ας υπάρχουν καναδυό καβάτζες, και σαν καβάτζα οι γείτονες από την άλλη πλευρά της Μάγχης δουλεύουν μια χαρά. Για να ξεφύγουν όμως από τον ρόλο του αναπληρωματικού θέλουν ακόμα λίγη δουλειά, παρά την σαφή βελτίωση τους από το προηγούμενο άλμπουμ τους, το “Sang-dragon” του 2016, δεν έχουν πετύχει τελείως την σωστή ισορροπία occult σκατίλας και καθαρής παραγωγής με τον ήχο τους να θέλει λιιιίγη ακόμα βρωμιά για να δώσει ώθηση στην ψυχεδέλεια τους.

Για την ώρα όμως, pas mal, καθόλου mal για την ακρίβεια, οι οπαδοί του ήχου να τους έχετε από κοντά, αν συνεχίσουν ανοδικά με τον ίδιο ρυθμό θα φάμε καλά από αυτούς. 
 

540

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.