GAMA BOMB: "Speed Between The Lines"

Από το Ηνωμένο Βασίλειο με αγάπη, οι Gama Bomb μας πετάνε στα μούτρα τον 6ο ολοκληρωμένο δίσκο τους, ονόματι “Speed Between The Lines”.

Γνωστοί για τις υψηλές ταχύτητες που ανεβάζουν, στην εν λόγο κυκλοφορία δεν αλλάζουν με τίποτα την ταυτότητά τους παραμένοντας πιστοί στο ατόφιο Cross Over Thrash Metal.

Κύριο χαρακτηριστικό τους τα δαιμονισμένα riff που ξυρίζουν τα τάστα τα εξάχορδων βγάζοντας ένα λεπιδένιο ήχο και σε παροτρύνουν να ανοίξεις εσύ το mosh pit. Τύμπανα υψηλών ταχυτήτων και συχνοτήτων με το “του-πά του-πά του-πά” να συντονίζεται άψογα με τον σβέρκο σου σπάζοντας σκουριές και άλατα και στο μικρόφωνο η μελωδική επιθετικότητα καλπάζει σε κάθε γραμμή των lyrics.

Παλιομοδίτικη παραγωγή σε ’90s φάση με αυτόν τον ωραίο φασαριόζικο ήχο που μας έχουν συνηθίσει άλλωστε οι Βρετανοί. Στακάτες κιθάρες, οπλοπολυβόλα τύμπανα, μπάσο βράχος και φωνή ακόντιο που οδηγούν σε mosh pit όλεθρο.

Αυτοί είναι οι Gama Bomb.

461

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.