CIRITH UNGOL: "Witch's Game"

SINGLE

CIRITH UNGOL: "Witch's Game"

Το ότι δεν αναγνωρίστηκε ποτέ εμπορικά το όνομα των Cirith Ungol ώστε να θεωρούνται από τους τιτάνες του metal δεν τους επηρέασε να χτίσουν τον δικό τους μύθο στην underground true metal φάση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Για πολλούς, όπως και για τον γράφοντα, ήταν ένα όνειρο η επανένωσή τους και η εμφάνισή τους ξανά στα μεταλλικά δρώμενα. Μετά από καταπληκτικές και συγκινητικές εμφανίσεις σε Keep it True Festival, Up the Hammers Festival, Κύτταρο και Eightball, οι Cirith Ungol δηλώνουν ξανά παρόν βγάζοντας ένα ολοκαίνουργιο single με ένα οχτάλεπτο κομμάτι ονόματι “Witch’s Game”.

Σκοτεινό όπως μας έχουν συνηθίσει, με την αναλλοίωτη στον χρόνο χαρακτηριστική χροιά του Tim Baker βγαλμένη από τα έγκατα της γης. Σκοτεινό και επικό συνάμα που δηλώνει και την ταυτότητα των Αμερικανών, αργόσυρτο στα σημεία που πρέπει δηλώνοντας την βαρύτητα του ονόματος τους και χαοτικό από την μέση και μετά, με τα riff να πηγαινοέρχονται συνεχώς, το μπάσο στον γνώριμα πρωταγωνιστικό του ρόλο και ένας Robert Garven στα τύμπανα σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Αναμφισβήτητα, ένα κομμάτι βγαλμένο από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τους, που σου βγάζει το ίδιο ανατριχιαστικό συναίσθημα με το παρελθόν. Μουσική με δέος, πλασμένη από την μαγεία των Cirith Ungol…

480

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.