OMEN: "Alive" EP

Οι Omen είναι ιδιαίτερα αγαπητοί και οικείοι στο ελληνικό κοινό, σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσαν να ελληνοποιηθούν κιόλας!

Δεν κάθονται όμως στα αυγά τους, και καλά κάνουν, και με την ευκαιρία του νέου τους Ep “Alive” έκαναν και μια βόλτα από την χώρα μας με ένα μίνι τουρ και μάλιστα με μπροστάρη τον δικό μας Νίκο Αντωνογιαννάκη στο μικρόφωνο.

Στο “Alive” περιέχονται δύο κομμάτια, με το ομώνυμο να είναι και το πιο δυνατό. Ηγετικά riff από την αέναη έμπνευση του Kenny Powell τα οποία οδηγούν σε epic – power παροξυσμό ανεβάζοντας ταχύτητες σε τύμπανα και μπάσο.

Στο “Evil Seductress” τα δαιμονισμένα riff δίνουν και πάλι το παρόν τα οποία όμως οδηγούν σε ένα πιο παιχνιδιάρικο στήσιμο σύνθεσης. Από mid σε high και τούμπαλιν είναι η φάση.

Παλιοί καλοί Omen ξανά στα ηχεία μας έχω να πω, που μόνο ωραίες μουσικές έχουν να μας προσφέρουν γεμάτες true συναίσθημα, ενέργεια και έναν Αντωνογιαννάκη που φέρνει πολύ σε J.D. Kimball με την χροιά του και είναι η καλύτερη προσθήκη που έχει γίνει.

590

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.