WILD : "SIN PIEDAD"

Τρίτο χτύπημα, δισκογραφικά, από τους Ισπανούς Wild χωρίς έλεος όπως το λέει και ο τίτλος της νέας τους κυκλοφορίας “Sin Piedad”.

Υπέγραψαν στην Fighter Records και μάλλον έπραξαν ορθά, οπότε στα τέλη Αυγούστου θα κυκλοφορήσει και ο νέος τους δίσκος.

Πιστοί στις αξίες του Heavy Metal, οι συνθέσεις τους είναι άκρως παλιομοδίτικες, με μοντέρνο ήχο βεβαίως αλλά σου γεννάνε το αίσθημα της καλτίλας. Πολλά τα riff, κοφτά αλλά και γκρουβάτα, σου μένουν στο μυαλό και σε παρακινούν να χτυπηθείς. Σε όλο το περιεχόμενο του άλμπουμ δεν υπάρχει καμία μπαλάντα και κανένα mid-tempo τραγούδι. Όλα είναι δυναμικά, γρήγορα, με επιβλητικά και επιθετικά φωνητικά, φονικές κιθάρες και τύμπανα που παρομοιάζονται με λόχο κρούσεως ειδικών δυνάμεων.

Το μόνο ίσως αρνητικό το οποίο αποτελεί και προσωπική άποψη μόνο, είναι η ισπανική γλώσσα των στοίχων. Η αλήθεια είναι ότι μου ξενίζει…

658

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.