NICK OLIVERI: "N.O. Hits at All Vol.4"

Ο γνωστός στους περισσότερους μπασίστας των QOTSA, frontman των Mondo Generator και μέλος των Kyuss, Nick Oliveri συνεχίζει με την κυκλοφορία των “N.O. Hits At All”.

Έπειτα από τα “N.O. Hits At All Vol. 1”, “N.O. Hits At All Vol. 2” και “N.O. Hits At All Vol. 3”, που περιήχαν σπάνια και ακυκλοφόρητα κομμάτια από τα αναρίθμητα project και συνεργασίες του Oliveri, ο πληθωρικός μουσικός καλλιτέχνης επανέρχεται με το “N.O. Hits At All Vol. 4”.

Το τέταρτο μέρος των συλλογών ξεκινάει με το πολύ δυνατό “Walk On” από την duo μπάντα του The Uncontrollable και συνεχίζει με το “Identify Isolate Manipulate” των Biblical Proof of UFOs. Σε αυτήν τη συλλογή, ο πολυσχιδής μουσικός από την Καλιφόρνια, με κομμάτια, όπως το “Endless Vacation” (Ramones) από Death Acoustic, το “Fuck You Up And Get High” από τους The Dwarves ή το “Hanging Low” από τους Loading Data που έχει δυνατές αναφορές στους Queens of the Stone Age, μας χαρίζει ένα δίσκο 19 περίπου λεπτών hard rock/punk ήχου.

Είναι αλήθεια, πως καλλιτέχνες σαν τον Nick Oliveri, δεν αποπνέουν μέσα συναισθήματα: Ή τους αγαπάς ή τους μισείς. Για πολλούς, θεωρείται ως το απόλυτο punk rock είδωλο, τόσο μέσα από τη μουσική του σταδιοδρομία όσο και από τη στάση του. Για άλλους είναι απλά ανυπόφορος.

Ό,τι και αν ισχύει, είναι βέβαιο πως, αυτές τις συλλογές, που αποτελούν τον συγκερασμό των καλύτερων κομματιών μέσα από χρόνια παραμονής του στη μουσική βιομηχανία και τις αμέτρητες συνεργασίες του με προσωπικότητες ογκόλιθους, θα έχουν κάτι πολύ ενδιαφέρον να προσφέρουν στους παλιούς και να μάθουν στους νέους. Ας κρατήσουμε λοπόν τις κεραίες μας ανοιχτές.

Το “N.O. Hits At All Vol. 4” κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριου του τρέχοντος έτους από τη Heavy Psych Sounds.

526