NOT MY MASTER: “Disobey”

Ρε αρχισυντάκτη, τι σου έφταιξα, μου λες; Γιατί μου στέλνεις άλμπουμ με περιγραφή “extreme groove metal” και “Texas fucking metal”; Δεν με λυπάσαι;

Από την περιγραφή ήδη ξέρετε το ένα συνθετικό της μουσικής των Αμερικάνων (γκουχ, Pantera, γκουχ) αλλά επειδή προφανώς δεν το έχουνε τόσο για να παραμείνουν σε αυτό καταλήγουν να στηρίζονται περισσότερο στα δεκανίκια των Skinlab (θεούληδες αλλά what year is it?) και Godsmack (meh). Κοινώς οι Not My Master παίζουν το είδος του metal που (άθελα τους ελπίζω) απευθύνεται κυρίως σε κολεγιόπαιδα αθλητικής αδελφότητας με tribal tattoo, μπλουζάκια Affliction και έξτρα δόσεις toxic masculinity.

Τουλάχιστον δεν είναι τόσο χάλια όσο οι Five Finger Death Punch αλλά θα μου πεις και αυτό σιγά το δύσκολο. Αν είναι κάποι@ που γουστάρουνε τη φάση ας το ακούσουνε πάντως, εγώ μάλλον δεν είμαι το κατάλληλο άτομο να κρίνει, προκατειλημμένος γαρ.   

448

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.