LEATHER: "II"

Τα διαμάντια είναι παντοτινά όπως είναι γνωστό και η διαμαντένια φωνή της αρχόντισσας του heavy metal, Leather Leone, μας το επιβεβαιώνει ακράδαντα!

Η ανάσταση για την αρχόντισσα έρχεται μέσα από την ανασύσταση του προσωπικού της σχήματος και από την κυκλοφορία του “ΙΙ”, aka του δεύτερου προσωπικού της δίσκου μετά από 29 ολόκληρα χρόνια. Η συνταγή είναι απλή, κλασικό heavy metal με πρωταγωνιστή την διαμαντένια φωνή της Leather.

Η Κυρία επέλεξε ολοκαίνουργια μέλη, γεμάτα έμπνευση και όρεξη για μουσική και το αποτέλεσμα κρίνεται ως απίθανο. Στακάτες κιθάρες που ανταλλάζουν σόλο και δισολίες λες και είναι πυρά και ορδές από πιασάρικα riff δίνουν νόημα στην μέρα σου. Η μπασογραμμή κρατάει γερά τις βάσεις του δίσκου και τα όργια που γίνονται στα κρουστά χρήζουν γονικής συναίνεσης.

Η Leather από το δικό της πόστο παραμένει το διαμάντι που γνωρίσαμε όλοι από την εποχή που ήταν στους Chastain. Φωνή κρύσταλλο με αδαμάντινη χροιά και γρανιτένιο γρέζι. Δεν έχει χάσει ίχνος φωνητικών ικανοτήτων αλλά στον αντίποδα έχει ωριμάσει κι άλλο, όπως το παλιό καλό κρασί. Δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, ισοπεδώνει κάθε οκτάβα που βρίσκεται μπροστά της και επαληθεύει στο έπακρο τον τίτλο της!

Κατ’ εμέ η κυκλοφορία αυτή μπαίνει ήδη στην εικοσάδα του 2018, απλά, λιτά και όμορφα. Υπόκλιση.

1032

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.