RAGE N' STEEL: "Heavy Metal Is The Law"

Ελλάς, Heavy Metal, Rage N’ Steel.

Είναι από τις λίγες φορές που μια εγχώρια κυκλοφορία μου κάνει εντύπωση και το repeat στα ηχεία μου παραμένει πατημένο για αρκετές ακροάσεις και ο λόγος ονομάζεται Rage N’ Steel και η αιτία “Heavy Metal Is The Law”.

Δεύτερο EP για τα δικά μας παιδιά, αφού είχαν να ακουστούν από τις αρχές Γενάρη του ’13 όπου εμφανίστηκαν με το παρθενικό τους EP “We’ll Rise Again”. Μετά από αλλαγές στην σύνθεσή τους έρχονται τώρα να μας τσιγκλίσουν με την μουσική τους μέσα από 3 ολοκαίνουργια κομμάτια.

Η συνταγή είναι απλή, λέγεται κλασικό heavy metal, παίζεται δυνατά και ακούγεται στο max. Δεν θα μπω στην διαδικασία να αναλύσω κάθε κομμάτι ξεχωριστά γιατί πολύ απλά δεν έχει κανένα νόημα αν δεν τα ακούσεις. Τα μέλη τους δεν τα ξέρω προσωπικά αλλά έχουν πάρει τα καλύτερα ακούσματα, τις βαθύτερες εμπνεύσεις από την χρυσή εποχή της heavy metal, δηλαδή τα ΄80s και τα πρόσθεσαν στο πηγαίο ταλέντο τους και την αστείρευτη ηδονή που νιώθουν για αυτήν την μουσική. Πιασάρικα riff, δισολίες μελωδικές που τις τραγουδάς όλη μέρα, παρτάδικοι ρυθμοί, συναίσθημα που βγαίνει άφθονο στο “Hell Is The Way To Heaven” και oldschool-ιά που κάνει μπαμ.

Αυτά τα ολίγα είχα να πω μιας και αν δεν το ακούσετε δεν έχουν κανένα νόημα αυτές εδώ οι αράδες…

517

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.