WHIPSTRIKER: “Merciless Artillery”

Τέταρτο ολοκληρωμένο άλμπουμ και νιοστή κυκλοφορία γενικότερα για τον Βραζιλιάνο θεό του blackened speed metal Whipstriker, αυτή τη φορά παρέα με τον Hugo Golon στις κιθάρες και ντραμς αφήνοντας τον να ασχοληθεί με τα φωνητικά και το μπάσο, ενώ έχει φέρει και το βαρύ πυροβολικό για υποστήριξη, με τον θρας πρεζάκια Joel Grind να αναλαμβάνει το mastering και τον Rok των Sadistik Exekution (fukk) να έχει σχεδιάσει το νέο λογότυπο και το εξώφυλλο.

Ήδη τα αυτιά των απανταχού σφαιροζωνοφόρων έχουν τεντωθεί με αυτά τα ονόματα, και καλά κάνουν να μείνουν τεντωμένα, γιατί το δισκάκι είναι αυτό που λέει στη διαφήμιση, και merciless και artillery. Ένα άψογα εκτελεσμένο, και καθόλου πρόχειρο, μείγμα Sodom, Hellhammer, Motorhead, Power From Hell, Bulldozer, Tank και όλων των καλών παιδιών, με ταχύτητες κοπανήματος, ωραίες μελωδικές δισολίες,και τα απαραίτητα γκαρίσματα, μπορεί να ακούγεται γραφικό αλλά είναι τόσο καλά παιγμένο που θα κάνει ακόμα και αυτούς τους που χρησιμοποιούνε κοροϊδευτικά τον όρο “μέτσολ” να το εκτιμήσουν (get out of the closet ρε, δεν πείθετε κανέναν).

Όχι απλά ιδανικό για μπίρες και live, αλλά βάζει και τα γυαλιά στο τελευταίο Midnight οπότε καλά κάνει ο Athenar να ανεβάσει λίγο τον πήχη, η νέα απειλή έρχεται από το Ρίο. Όσοι πιστοί προσέλθετε, παίζει και δωρεάν πάρκινγκ για το τανκ σας. 
 

562

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.