IRON REAGAN/ GATECREEPER: "Split EP"

Δεν νομίζω να είναι κανένας που να μην ξέρει πλέον τους Iron Reagan, τους all star παλαβούς από την Virginia με τις crossover/thrash εμμονές, οπότε ας μην ασχοληθούμε με τα βιογραφικά τους. Οι Gatecreeper από την άλλη είναι λιγότερο γνωστοί και έχουν μόνο ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ στο ενεργητικό τους, ανάμεσα σε μπόλικα split, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το κουιντέτο από την Arizona είναι αδιάφορη μπάντα.

Ξεκινώντας από την πλευρά των Reagan, μπίζνες ας γιούζουαλ εντ μπίζνες ις γκούντ. 5 κομμάτια-σφηνάκια στο γνωστό skate θρας ύφος τους, διασκεδαστικά και χορευτικά όπως πάντα, την ξέρετε την φάση πλέον. Οι Gatecreeper από την άλλη ρίχνουν τους τόνους (και τα μπάσα) με το αγνό death metal τους που αντλεί δυνάμεις από τα αρχαία πνεύματα του κακού Dismember, Bolt Thrower και Benediction με 2 μόλις κομμάτια (και ένα intro) που δεν σε αφήνουν καθόλου παραπονεμένο.

Ικανοποιητικότατο  split με μόνο μελανό σημείο την σύντομη διάρκεια, τουλάχιστον για τους Gatecreeper μιας και οι Iron Reagan μας έχουν συνηθίσει σε κυκλοφορίες αστραπή. Απαραίτητο δεν το λες, αλλά αν παίζει κανά ψιλό παραπάνω και το τσιμπήσετε σας εγγυούμαι πως δεν θα το μετανιώσετε. 

578

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.