HYPERION: "Dangerous Days"

“Ο νέος είναι ωραίος” λέει ένα παλιό τραγούδι και στην προκειμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι για τους φρεσκοφερμένους Ιταλούς Hyperion, οι οποίοι μόλις κυκλοφόρησαν την ολοκαίνουργια, πρώτη τους επίσημη δουλειά.

“Dangerous Days” λοιπόν ο τίτλος για το καλύτερο ίσως πάντρεμα ήχων, του μοντέρνου και γυαλισμένου metal και του παλιού, παραδοσιακού ήχου των ΄80s. Φρέσκιες μελωδίες με εναλλασσόμενα δίσολα και μονολόγους που βάζουν φωτιά σε κάθε δευτερόλεπτο του δίσκου.

Συνθέσεις που υπόκεινται σε ηγετικά riff και feeling επικού χαρακτήρα, διαδέχονται τις ακραίες ταχύτητες αλλά και τα εναλλάξ κοψίματα στην μουσική των Hyperion. Heavy/ speed ακαταστασίες από το κιθαριστικό δίδυμο Davide Cotti- Luca Fortini, τους οποίους συνοδεύουν θαρραλέα οι Marco Jason Beghelli και Antonio Scalia στα τύμπανα και στο μπάσο αντίστοιχα. Στο μικρόφωνο, ο Michelangelo Carano ξεπερνά τον εαυτό του με τις καταπληκτικές του ερμηνείες και βάζει την προσωπική του υπογραφή στον ήχο των Hyperion.

Μαγευτικό performing από την ιταλική πεντάδα που με την πρώτη της κιόλας δουλειά βάζει υποψηφιότητα για μια θέση στην δισκοθήκη μας.

493

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.