LADY BEAST: "Vicious Breed"

Ακριβώς σαν πέρυσι, τέτοιο καιρό (και τέτοια μέρα), ακούγαμε και γράφαμε για το EP “Metal Immortal” των Αμερικανών Lady Beast που μας άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για το τρίτο επίσημο full length ονόματι “Vicious Breed” να πάρει σάρκα και οστά και να τρίξει τα ηχεία μας.

Δεν έχουν χάσει ίχνος έμπνευσης, η Deborah Levine (frontwoman) και η παρέα της καθώς μέσα από τον νέο τους δίσκο βγάζουν όλο το ζουμί του “ευρωπαϊκού” N.W.O.T.H.M. και το πασάρουν άφοβα στις δισκοθήκες μας.

Κορυφαία παλιακός ήχος μέσα από την καταπληκτική παραγωγή της εν λόγω δουλειάς που πετυχαίνει τον στόχο του, το συναίσθημα δηλαδή που βγαίνει στην κάθε νότα και στο κάθε λεπτό του κάθε κομματιού.

Catchy riffs σφηνώνουν στον εγκέφαλο και δεν φεύγουν, μελωδίες που συντονίζουν αυχένα και γροθιά διαδέχονται η μια την άλλη και οι δισολίες πέφτουν με καταιγιστικούς ρυθμούς. Τίγκα ταχύτητες από το κιθαριστικό δίδυμο Chris Tritschler – Andy Ramage και δυναμική παρουσία για άλλη μια φορά από το λαρύγγι της Debora Levine. Στα τύμπανα ο Adam Ramage δεν δείχνει κανένα έλεος και ο Greg Colaizzi στο τετράχορδο κρατάει το master tempo από τα ούμπαλα.

Μέσα από αυτήν την κυκλοφορία βλέπουμε και την ευαίσθητη πλευρά των Lady Beast καθώς έχουν και την πρώτη τους μπαλάντα, έτσι για την ποικιλία…

Υπογεγραμμένοι της Cruz Del Sur Music, αυξάνονται και οι πιθανότητες να τους δούμε και να τους γνωρίσουμε από κοντά!



404

Avatar photo
About Αντώνης Ξενάκης 240 Articles
Σαββατογεννημένος της 13ης Ιουλίου του 1985 στην Αθήνα, με πρώτο συναυλιακό βίωμα περίπου το 1992 στην Σφεντόνα με Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Λία Βίσση και Γιάννη Μηλιώκα, έπεσε στον σκληρό ήχο σε ηλικία 11 ετών αγοράζοντας το "The Number Of The Beast" των Iron Maiden. Έκτοτε ψάχτηκε αρκετά στον σκληρό ήχο, ταυτίστηκε μαζί του και τα τελευταία χρόνια τον υπηρετεί ενεργά ως συντάκτης του Rockway.gr, παρουσιαστής του Singloud Tv και ραδιοφωνικός παραγωγός του Octava Radio.